reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ja tylko płacę przez PayU, to dla mne wygoda. Dla sprzedajacego to informacja, ze już w ten sam dzień może mi wysłąć towar :tak:

Przyszła mi już dziś TORBA NA PIELUCHY DREWEX-NOWA (2340033554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest super:) ale kurka za duża żeby powiesić i na łóżeczku i na szafce w łazience :tak: Ale mężuś zapewne wymyśli coś na co ja nie wpadłam:) No i doszła mi lampka do pokoju nad łóżeczko , ale dość mocno świeci ale coś się wykmini **** Lampka ścienna GWIAZDKA SMILA STJARNA - IKEA (2335597717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja swoją zamówiłam na adres pracowy, u nas listonoszom nie chce się nosić dużych kopert :wściekła/y: wracam z L4 jutro, to odbiorę pewnie :)

jest za długa, żeby powiesić z boku łóżeczka? Starą miałam na boku komody, miałam ucho takie jak od wieszaka

ania aneczka- kolejne udane zakupy dla Emilki :tak:

Przyszła moja huśtawka, 3 reklamówy ubranek od koleżanki, pokrowce na przewijak, przewikaj, flanelki jeszcze nowe dołożyła i rożek. :-)

zaszalałam z mamą na zakupach :-) aż się muszę pochwalić :-)
miał być używany , ale mama-babcia postanowiła że kupi nowy i od razu zamówiłyśmy :-) przecież nie będę się kłócić :D

na szczęście w mama i ja mam znajomą i opuścili nam za wózek 120 zł :) zawsze to coś
czekamy , będzie do 4tyg.

mercedes Wiktorii

JEDO_2012_Fyn_CL_228.jpg

reklama
Eve , ale super:) To masz oglądania :)

Mońcia no i extra;) Ten wózek w sensie kolorów bardzo ładnie na żywo wygląda:)

Różo łóżeczko z jednego boku przylega do naszego łóżka a drugi bok do komody. Komoda natomiast ma jeden bok wolny więc pomyśle. U Nas ciaśniutko w sypialni jest :) Nie ma tego tamto :) Ale pomyśle bo to strasznie fajna rzecz na pieluchy :)
A kiedy ubieracie prześcieradełko na materac i całą reszte? ja nadal wszystko mam w folii. Chyba założe dopiero po zdjęciu pessara albo w dniu jak będę szła zdjąć:) bo wcześniej się zakurzy.

Do góry