reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ja tylko płacę przez PayU, to dla mne wygoda. Dla sprzedajacego to informacja, ze już w ten sam dzień może mi wysłąć towar :tak:

Przyszła mi już dziś TORBA NA PIELUCHY DREWEX-NOWA (2340033554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest super:) ale kurka za duża żeby powiesić i na łóżeczku i na szafce w łazience :tak: Ale mężuś zapewne wymyśli coś na co ja nie wpadłam:) No i doszła mi lampka do pokoju nad łóżeczko , ale dość mocno świeci ale coś się wykmini **** Lampka ścienna GWIAZDKA SMILA STJARNA - IKEA (2335597717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja swoją zamówiłam na adres pracowy, u nas listonoszom nie chce się nosić dużych kopert :wściekła/y: wracam z L4 jutro, to odbiorę pewnie :)

jest za długa, żeby powiesić z boku łóżeczka? Starą miałam na boku komody, miałam ucho takie jak od wieszaka

ania aneczka- kolejne udane zakupy dla Emilki :tak:

Przyszła moja huśtawka, 3 reklamówy ubranek od koleżanki, pokrowce na przewijak, przewikaj, flanelki jeszcze nowe dołożyła i rożek. :-)

zaszalałam z mamą na zakupach :-) aż się muszę pochwalić :-)
miał być używany , ale mama-babcia postanowiła że kupi nowy i od razu zamówiłyśmy :-) przecież nie będę się kłócić :D

na szczęście w mama i ja mam znajomą i opuścili nam za wózek 120 zł :) zawsze to coś
czekamy , będzie do 4tyg.

mercedes Wiktorii

JEDO_2012_Fyn_CL_228.jpg

reklama
Eve , ale super:) To masz oglądania :)

Mońcia no i extra;) Ten wózek w sensie kolorów bardzo ładnie na żywo wygląda:)

Różo łóżeczko z jednego boku przylega do naszego łóżka a drugi bok do komody. Komoda natomiast ma jeden bok wolny więc pomyśle. U Nas ciaśniutko w sypialni jest :) Nie ma tego tamto :) Ale pomyśle bo to strasznie fajna rzecz na pieluchy :)
A kiedy ubieracie prześcieradełko na materac i całą reszte? ja nadal wszystko mam w folii. Chyba założe dopiero po zdjęciu pessara albo w dniu jak będę szła zdjąć:) bo wcześniej się zakurzy.

Do góry