reklama
justyna280788
Fanka BB :)
A jak się się robi przelew przez ten payU to pieniądze idą na inny adres a tam dopiero pieniądze przesyłają na daną firmę? Bo widzę że w przelewie inny adres odgórnie mi wyskoczył niż tej firmy od której to kupuję
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Mam wózek dla Gwiazdy :-) Kupiłam za 50f M się śmieje, że to mój deal życia
Realnych fot nie wstawię, bo musiałam go szybko schować, póki Nina w kąpaniu. Już się przykleiła i każe się wozić w spacerówce ...
A to karoca mojej gwiazdy: Gondola, spacerówka i stojak pod gondolkę. Mam nadzieję, że będę zadowolona. A później kupię lekką parasolkę.
Ultima 9 in 1, Xcel Chassis & PV Car Seat - City Scape - Prams, Pushchairs & Buggies - Mamas & Papas
Realnych fot nie wstawię, bo musiałam go szybko schować, póki Nina w kąpaniu. Już się przykleiła i każe się wozić w spacerówce ...
A to karoca mojej gwiazdy: Gondola, spacerówka i stojak pod gondolkę. Mam nadzieję, że będę zadowolona. A później kupię lekką parasolkę.
Ultima 9 in 1, Xcel Chassis & PV Car Seat - City Scape - Prams, Pushchairs & Buggies - Mamas & Papas
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ehhh no marzył mi się taki też, ale cena dla mnie była nie do przeskoczenia, a tu proszę ;-)
Na peg perego polowałam w Pl przy Nince, ale nie wyszło
Na peg perego polowałam w Pl przy Nince, ale nie wyszło
ania-aneczka
Mysza fajny I ten klasyczny wygląd Super zakup
reklama
aurinko123
A jak się się robi przelew przez ten payU to pieniądze idą na inny adres a tam dopiero pieniądze przesyłają na daną firmę? Bo widzę że w przelewie inny adres odgórnie mi wyskoczył niż tej firmy od której to kupuję
Dokładnie, PayU to tylko pośrednik. Tyle, że sprzedający dostanie od razu informację, że przelałaś kasę (kasę realnie zobaczy za jakieś 2 dni )