reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
A jak się się robi przelew przez ten payU to pieniądze idą na inny adres a tam dopiero pieniądze przesyłają na daną firmę? Bo widzę że w przelewie inny adres odgórnie mi wyskoczył niż tej firmy od której to kupuję

ehhh no marzył mi się taki też, ale cena dla mnie była nie do przeskoczenia, a tu proszę ;-)
Na peg perego polowałam w Pl przy Nince, ale nie wyszło

Bo to jest chyba to samo, tylko u Was na Wyspach to się właśnie mamas&papas nazywa a u nas PP :tak: Napewno będziesz zadowolona:tak:

reklama
A jak się się robi przelew przez ten payU to pieniądze idą na inny adres a tam dopiero pieniądze przesyłają na daną firmę? Bo widzę że w przelewie inny adres odgórnie mi wyskoczył niż tej firmy od której to kupuję

Dokładnie, PayU to tylko pośrednik. Tyle, że sprzedający dostanie od razu informację, że przelałaś kasę (kasę realnie zobaczy za jakieś 2 dni ;))

Do góry