reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mysza ja chyba w taki otulaczek jeden zainwestuję. Rożka na pewno nie będę miała, więc to taki będzie letni półśrodek ;-) A jak się sprawdzi to można dokupić zawsze

reklama
Ale super zakupy, ja już nie mogę sie doczekać swoich.
Dziewczyny mam pytanko dziś byłam oglądać łóżeczka i wiecie co spodobało mi sie takie turystyczne tzw. kojec i teraz nie wiem do tej pory myślałam tylko nad drewnianym a dziś już nie wiem. Jak myślicie?

kasia - jesli tustytyczne to materacyk i tak dokup, bo te w nich to jakas pomyłka. A sam pomysł nie jest zły. Mam paru znajomych, którzy uzywają na co dzień właśnie takiego łóżeczka i sobie chwalą :tak:

twilight - te kocyki były tylko białe, chyba o jeszcze innym mówisz:tak:

Ja sie włąśnie dowiedziałam, że przewijak i rożek do mnie już jadą - w podarunku :tak: i pokrowce na przewijak i masa ubranek i ta huśtawka:-)

Myszo ja też zaopatrzyłam się w śpiworki, ale nie odmówiłam sobie przyjemności kupienia także otulaczyka: OTULACZEK ROŻEK MOTHERHOOD jak u mamy! (2332812966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zdjęcie real - wyprany jeszcze niewyprasowany:

Kasiuu tak jak dziewczyny radzą - dokupienie normalnego materacyka i regulowany poziom dna i będzie git - moi znajomi wychowali w turystycznym dwoje dzieciątek. Ja też na początku myślałam o turystycznym - żeby potem robił też za kojec, ale w związku z poprawą warunków mieszkaniowych kupiłam jednak drewniane.
A teraz pochwalę się ostatnimi zakupami przedporodowymi u naszego sprzedawcy - (nie mam tylko wanienki - obiecana jako prezent od psiapsióły, podgrzewacza i sterylizatora do butelek - kupię dopiero jak okażą się potrzebne):

Jestem mega zaskoczona jakością poduszki-klina oraz pieluch tetrowych i flanelowych.. rożek kupiłam byle by był, bo jak widziałam, w jaki sposób mój kuzyn podnosi swoją niespełna 3 tygodniową córeczkę z łóżeczka (biorąc tylko pod paszki a główka sobie dynda) to aż się przeraziłam i stwierdziłam, że nikt z dalszej rodziny Emi na ręce brać bez rożka nie będzie. A płyn do kąpieli z Ziajki pachnie cudnie.. i nie wiem czy tych wielorazowych majtasów siateczkowych to 2 szt. mi wystarczą?

Różo oo jak miło :-) Ja tak sobie o tych majtach mylę, że skoro one są siateczkowe i rodzimy latem to zawsze jedne można mieć na sobie a drugie zaraz po zmianie przeprać na szybko i chwila-moment wyschną.. Swoją drogą ja i tak w domu ich nie będę używać - wolę zwykłe bawełniane - nawet jeśli miałyby robić za jednorazowe, więc chyba nie ma sensu kupować ich więcej.

no własnie ja jeszcze nic dla siebie nie mam żadnych majtów ani nic
ale nie mam tera zzbytnio kasy żeby pokupywać takie higieniczne rzeczy
i mam nadzieję że zdążę kupić :(

martulka też mam identico rożek, dostałam w spadku ;)
a i ostatnio dzwoniła do mnie cioteczna sis, że właśnie zakończyła karmienie i jeśli chcę to ma do odstąpienia dobry laktator elektroniczny :) chętnie wezmę, a może się przyda? ;D

reklama
Do góry