reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria - śliczne to łóżeczko. W sumie z tym kompetem pościeli, materacem to nie taka cena wysoka. Ja łożeczko kupię dopiero jak mały mi z kołyski będzie wyrastał, a Ty chyba też masz kołyskę, nie?? Ja kupię prawdopodobnie to łóżeczko, tu jeden bok się usuwa cały SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

reklama
Daria - śliczne to łóżeczko. W sumie z tym kompetem pościeli, materacem to nie taka cena wysoka. Ja łożeczko kupię dopiero jak mały mi z kołyski będzie wyrastał, a Ty chyba też masz kołyskę, nie?? Ja kupię prawdopodobnie to łóżeczko, tu jeden bok się usuwa cały SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

EVE tak tak masz racje mam kołyskę Simplicity a łóżeczko licytowałam tylko dlatego żeby było coś u mamy w razie czego jak przyjedziemy no lub odwrotnie kołyska u mamy jak będę przez te pierwsze dni gdy położna będzie przychodzić a łóżeczko w wynajmowanym mieszkaniu u nas :))) no tak żeby nie rozkładać jej non stop :)
a najlepsze jest to że ja wcale nie widziałam rozmiarów tego łóżeczka i nie wiedziałam że to też tapczanik będzie no ale może i lepiej że tak wyszło :)))

Dziewczyny w apteka pharm przynajmniej w opolu może w innych miastach też jest promocja na mustela spray przed opalaniem z filtrem 50 UVA i UVB od pierwszych dni życia za 60,79 zł za 100 ml, tylko to nie krem ale spary także zobaczcie może u was tez cos takiego jest:tak:

A czy krem linomag do pupci dobry jest bo tak sie nad nim zastanawiam

Ostatnia edycja:
agulka - bardzo fajny zestwik, napewno będzie slicznie wyglądał w pokoju :tak:

Twilight - bardzo fajny kocyk, ja juz kupiłam ten w Tesco.
Takie kocyki jak pieluszki flanelowe (ale inne niż te w aukcji) to widziałam w Ikea 3 szt za 19,90.

reklama
A ja mam pytanie :) muszę zamówić okrycie kąpielowe :)
I jaki rozmiar mam wziąć, tak aby było dobre już na początek??

Do góry