Daria - śliczne to łóżeczko. W sumie z tym kompetem pościeli, materacem to nie taka cena wysoka. Ja łożeczko kupię dopiero jak mały mi z kołyski będzie wyrastał, a Ty chyba też masz kołyskę, nie?? Ja kupię prawdopodobnie to łóżeczko, tu jeden bok się usuwa cały SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ehhh też myślę nad pokojem Niny i kącikiem drugiego bąbla, ale natchnienia brak :-) w ogóle głodna jestem cały czas :-)
DariaN
Fanka BB :)
Daria - śliczne to łóżeczko. W sumie z tym kompetem pościeli, materacem to nie taka cena wysoka. Ja łożeczko kupię dopiero jak mały mi z kołyski będzie wyrastał, a Ty chyba też masz kołyskę, nie?? Ja kupię prawdopodobnie to łóżeczko, tu jeden bok się usuwa cały SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA
EVE tak tak masz racje mam kołyskę Simplicity a łóżeczko licytowałam tylko dlatego żeby było coś u mamy w razie czego jak przyjedziemy no lub odwrotnie kołyska u mamy jak będę przez te pierwsze dni gdy położna będzie przychodzić a łóżeczko w wynajmowanym mieszkaniu u nas )) no tak żeby nie rozkładać jej non stop
a najlepsze jest to że ja wcale nie widziałam rozmiarów tego łóżeczka i nie wiedziałam że to też tapczanik będzie no ale może i lepiej że tak wyszło ))
twilight
Dziewczyny, u Czerwcówek podpatrzyłam fajny kocyk. Właśnie takiego szukałam więc wrzucam i Wam
Cieniutki LETNI kocyk bawełniany100% jak pieluszka (2322430857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cieniutki LETNI kocyk bawełniany100% jak pieluszka (2322430857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Agulka2012
Daria śliczny ten zestawik!!
Twilight kocyki słodkie!A my wczoraj kupiliśmy zestaw mebli dla małego Klupś safari żyrafa... już się nie mogę doczekać jak go przywiązą, ale muszę czekać ok 15 dni.Zestaw mebli KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA 7elem. +gratisy! (2282192544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Twilight kocyki słodkie!A my wczoraj kupiliśmy zestaw mebli dla małego Klupś safari żyrafa... już się nie mogę doczekać jak go przywiązą, ale muszę czekać ok 15 dni.Zestaw mebli KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA 7elem. +gratisy! (2282192544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny w apteka pharm przynajmniej w opolu może w innych miastach też jest promocja na mustela spray przed opalaniem z filtrem 50 UVA i UVB od pierwszych dni życia za 60,79 zł za 100 ml, tylko to nie krem ale spary także zobaczcie może u was tez cos takiego jest
A czy krem linomag do pupci dobry jest bo tak sie nad nim zastanawiam
A czy krem linomag do pupci dobry jest bo tak sie nad nim zastanawiam
Ostatnia edycja:
agulka - bardzo fajny zestwik, napewno będzie slicznie wyglądał w pokoju
Twilight - bardzo fajny kocyk, ja juz kupiłam ten w Tesco.
Takie kocyki jak pieluszki flanelowe (ale inne niż te w aukcji) to widziałam w Ikea 3 szt za 19,90.
Twilight - bardzo fajny kocyk, ja juz kupiłam ten w Tesco.
Takie kocyki jak pieluszki flanelowe (ale inne niż te w aukcji) to widziałam w Ikea 3 szt za 19,90.
reklama