reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve te w Tesco też mi się podobały pod względem materiału, ale kolorystycznie bardzo ubogo. :-( Różowy, niebieski i beżowy. Chciałam wziąć ten beżowy, ale B. niecierpi takiego i zrezygnowałam :-)

reklama
Daria, przecudne łóżeczko!!!

Agulka, super zestaw mebelków dla Maluszka :)

Ania, ja miałam linomag do pupci i był fajny :) Zadowolona byłam z niego :)

Edzia,
ja mam jedno 76x76 (ono jest małe i na krótko wystarczy) i dwa 100x100 . Te duże, to Iguś ma do tej pory :)

Ania Linomag to chyba najstarszy rodzaj kremu dla dzieci jaki istnieje, już moja mama przy mnie używała tej maści na odparzenia i podrażnienia. Moja teściowa do teraz go stosuje np. przy katarze do smarowania pod nosem. Także ja planuję zainwestować w całą serię.

ja też polecam Linomag z cynkiem (seria z misiem) na codzień do pupy i sudocrem, jakby coś się odparzyło bardziej. Kupiłam też linomag z filtrem 50 na spacerki letnie.

I ten linomag można stosować codziennie tak, ale po każdej zmianie pieluszki czy raz dziennie linomag a po każdej zmianie pieluszki lepiej jakis zwykły krem np bambino? Jak to jest ....A sudocrem to już w ostatecznosci jak się cos dzieje niepokojącego?

Ja też mam linomag 50 na słońce i zobaczymy jak to będzie sie sprawdzało :) Do pupci tez mam linomag i bepanthen i w razie ostateczności Sudocrem:)
Twilight super ten kocyk :) Chyba zamówię:) Ja muszę poszukać takie malutkiego bo mam takie większe a chce coś w stylu pieluszki flanolowej tylko troszkę większy. Nawet na wyjście ze szpitala żeby przykryć maluszka to się przyda nie?
Dziewczyny cudne zakupy:) Daria super łóżeczko ;) Agulka świetny jest ten zestaw, jak macie miejsce to tylko pozazdrościć:)

justyna ten linomag masc to normalnie po kazdej zmianie pieluszki
a tego z cynkiem to ja nie uzywałam

edzia ja mam 4 małe ręczniczki bo dostałam od koleżanki i jeden duzy
w takim małym wygodniej maluszka złapać

a i jedno coś wam powiem
np ja kładłam zuzie na takim ręczniczku a na nim mialam pieluszkę tetrową i nią wycierałam szybko Zuzię bo tetra ma bardzo duże wchłanianie i szybko schła lepiej jak ręcznik potem jak jak wytarłam to recznikiem owijałam i do pokoju :)

reklama
Do góry