reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve te w Tesco też mi się podobały pod względem materiału, ale kolorystycznie bardzo ubogo. :-( Różowy, niebieski i beżowy. Chciałam wziąć ten beżowy, ale B. niecierpi takiego i zrezygnowałam :-)

reklama
Daria, przecudne łóżeczko!!!

Agulka, super zestaw mebelków dla Maluszka :)

Ania, ja miałam linomag do pupci i był fajny :) Zadowolona byłam z niego :)

Edzia,
ja mam jedno 76x76 (ono jest małe i na krótko wystarczy) i dwa 100x100 . Te duże, to Iguś ma do tej pory :)

Ania Linomag to chyba najstarszy rodzaj kremu dla dzieci jaki istnieje, już moja mama przy mnie używała tej maści na odparzenia i podrażnienia. Moja teściowa do teraz go stosuje np. przy katarze do smarowania pod nosem. Także ja planuję zainwestować w całą serię.

ja też polecam Linomag z cynkiem (seria z misiem) na codzień do pupy i sudocrem, jakby coś się odparzyło bardziej. Kupiłam też linomag z filtrem 50 na spacerki letnie.

I ten linomag można stosować codziennie tak, ale po każdej zmianie pieluszki czy raz dziennie linomag a po każdej zmianie pieluszki lepiej jakis zwykły krem np bambino? Jak to jest ....A sudocrem to już w ostatecznosci jak się cos dzieje niepokojącego?

Ja też mam linomag 50 na słońce i zobaczymy jak to będzie sie sprawdzało :) Do pupci tez mam linomag i bepanthen i w razie ostateczności Sudocrem:)
Twilight super ten kocyk :) Chyba zamówię:) Ja muszę poszukać takie malutkiego bo mam takie większe a chce coś w stylu pieluszki flanolowej tylko troszkę większy. Nawet na wyjście ze szpitala żeby przykryć maluszka to się przyda nie?
Dziewczyny cudne zakupy:) Daria super łóżeczko ;) Agulka świetny jest ten zestaw, jak macie miejsce to tylko pozazdrościć:)

justyna ten linomag masc to normalnie po kazdej zmianie pieluszki
a tego z cynkiem to ja nie uzywałam

edzia ja mam 4 małe ręczniczki bo dostałam od koleżanki i jeden duzy
w takim małym wygodniej maluszka złapać

a i jedno coś wam powiem
np ja kładłam zuzie na takim ręczniczku a na nim mialam pieluszkę tetrową i nią wycierałam szybko Zuzię bo tetra ma bardzo duże wchłanianie i szybko schła lepiej jak ręcznik potem jak jak wytarłam to recznikiem owijałam i do pokoju :)

reklama
Do góry