reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
a tak, taki się nie sprawdza, ja trzymałam w nim szczotkę do włosów i czapkę spacerową :)

natomiast torba na pieluchy jak najbardziej się u nas sprawdziła

U nas ten przybornik też sie nie sprawdził, wisiał i zbierał kurz tylko. Teraz nawet go ne zawieszę. Torby na pieluchy nie miałam, wiec nie wiem. Teraz też nie kupię raczej bo w kołysce mam na dole ten organizer i tam bede trzymać pieluszki.
Mysza - moze jakaś mała póleczka na same kosmetyki, nad przewjakiem??

DariaN ja oglądałam jakiś czas temu wózek Babyactiv Ballerina i on jest taki stylizowany i niedrogi w sumie gdybyście chcieli jeszcze popatrzeć.
Ja się zastanawiam nad zakupem pościeli do łóżeczka, nie wiem ani jaką ani ile bym chciała na to wydać.
Chcemy kupić jeszcze taką szeroką komodę, ustawić na niej przewijak i nad tym powiesić półkę, ale jeszcze zobaczymy.

Nas też czekają jeszcze meble dla dziecka. Na pewno komoda, ale jeszczę pewnie kupimy regał i wisząca półkę. Zainwestujemy w BRW seria Indiana. Będą "na zaś". Najpierw mieliśmy nic więcej niż mamy nie kupować, ale po decyzji o przeprowadzce nie będziemy mieli w czym trzymać rzeczy dzieciowych, bo te meble które mamy zostaną w tym mieszkaniu, w którym mieszkamy obecnie.
W sumie dla mnie to całkiem fajnie, bo zakupki się fajnie robi :-)

POchwalę sie moimi zakupami:-)
SDC14535.jpg
To kolyska którą już sie chwaliłam, jest super, parę drobnych rys, ale nie wiem czy to nie przy przewozie się porobiły. Mam nadzieje, że Wojtusiowi przypadnie do gustu :-). Przybornik, jak widać mam pod kołyską a drugi będzie przy przewijaku/wanience, tylko nie wiem gdzie ten przewijak wcisnę, bo po ustawieniu kołyski jakoś tak za wiele miejsca nie zostało:-(.
A to po wypadzie do ciucholandu, chciałam mieć coś oprócz koszulek, body i pajaców.
SDC14532.jpgSDC14533.jpg
I znalałam taki fajny otulacz...z tyłu z kaczuszką, mam nadzieje, że będzie praktyczny w cieplejsze dni:-)

kosinka - piękna ta kołyska jest - jejjj taka elegancja - francja:) ciuszki też śłiczne wyczaiłaś:):)
a my wczoraj zrobiliśmy dodatkowy nieplanowany zakup - ale okazja nie z tej ziemi bo taniej niż na allegro:) a więc wpadliśmy na okazję w Auchan leżaczka FP o właśnie tego FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK T4145 (2330089009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - zapłaciliśmy za niego 200zł :szok: - ależ się cieszę:):)
co do organizacji pokoiku naszej malutkiej to pojęcia nie mam gdzie zrobię miejsce na te pielusie:( hmmm w sumie miejsce do przewijania mam na biurku więc może tam dokupię jakiś fajny koszyk na niezbędnę akcesoria może coś takiego?? ANDROPOL! KOSZE WIKLINOWE-BIEL-KOMPLET - NOWOŚĆ!! (2329567184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kosinka, super kołyska!! Bomba :) Noo i ubranka pierwsza klasa dla Małego Kawalera:-D
Mela, noo niezła okazja na bujaczek. U nas się sprawdził :)) A pomysł z koszykami świetny :) Jak tylko masz miejsce to fajne rozwiązanie :)

reklama
Kosinka - zakochałam się w tej kołysce!!! Otulaczek na pewno sie przyda!!! Przynajmniej dziecka w nim nie zagotujesz w lato;-)

Mela - to ty synusia będziesz mieć? Coś mi sie ubzdurało, że córcie:-D

A my wczoraj wymieniliśmy pościel, bo jedna z dwóch które kupiłam miała defekt. Jesteśmy zadowoleni, bo akurat była dostawa i ta jest jeszcze ładniejsza od tej co kupowałam. Chociaż ta ze smokiem, co wcześniej wklejałam foto podoba mi się jeszcze bardziej, ale cena była zabójcza;-) Żałuję, że nie mam do niej ochraniacza, jakiś żółty dokupie njwyżej.

pościrl 1.jpgpościel.jpg

Te zielone śpioszki [rozm 68] dostalismy na przeprosiny, że przypadł nam w udziale bubel... A myślałam, że będzie problem z wymianą pościeli, a tu nawet rekompensata:-D Za to, że byli tacy uprzejmi, małż kupił dla małej jeszcze szare śpioszki [rozm 74]

zielone śpioszki.jpgśpioszki szare.jpg

Do góry