reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
wlasnie zrobilismy przemeblowanie:p komoda z przewijakiem powędrowala do sypialni, a ta z sypialni do pokoju Lilki. Rozwiązanie chwilowe, bo w pokoju malej chce miec duza szafe z drzwiami przesuwanymi, zeby w przyszlosci obie dziewczynki mialy w niej swoje rzeczy. Mąż juz obiecał takową zrobić:D Jutro bede ukladac to, co juz kupilam i zamowie troche rzeczy u naszego ulubionego sprzedawcy. Jak zrobie jakies foty, bede sie chwalic, a co!;)

Kasiu zaszaleliście :) I super ciuszki :)

Różo ja chcę zamówić to :) Bardzo spodobał mi sie ten pomysł. Powieszę na jedynej w łazience szafce i nie będzie miejsca zajmowało :) A właśnie w łazience mam zamiar małą przewijać na tę chwile:)

Róża, Ania, u mnie kompletnie się nie sprawdził ten przybornik. Był on dołączony do kompletu z pościelą i było mi nieporęcznie sięgać po pieluchy do niego...

Kasia
no no zaszalałaś :) Super ciuszki :)

piękne zakupki dziewczyny :)
ja nabyłam 2 pary nowych butów dla siebie :)))) dwie pary spodni też dla siebie (jedne białe rurki drugie czarne lniane na allegro za obie 100 zł z przesyłką ale fajne gatunkowo)
w niedzielę pojechaliśmy z R. do Poznania d Pati i Maksa bo mi się coś w głowie poprzestawiało odnośnie wózka i chciałam sprawdzić co i jak i czy na pewno ten jane rider czy może tańsze coś i w ogóle może jakiś inny, bo R to by chciał taki retro wózek (no ale mi do samochodu nie wejdzie no i koszt masakra).
No i w sumie zatrzymaliśmy się na chwilę przy ABC Mamba (czarny kolor na białym stelażu bardzo się R. podobał), fajna duża spacerówka i w ogóle - na ale na szczęście wjechała do sklepu takim wózkiem kobieta z córcią więc podeszłam i pytam ją jak się sprawdza i jakie ma mankamenty i w ogóle. Niby twierdziła że jest zadowolona powiedziała co jej w wózku nie odpowiada itp. td.
Był też mima xari (zajebisty cały obity skórą, ale spacerówka taka malutka że szook). Ale suma sumarum zostałam jednak przy jane riderze (choć gondolka jest mega wąska ze względu że można w niej przewozić dziecko).
Ze sklepu wyjechaliśmy z: wanienką stelażem leżaczkiem i kocykiem (komodę z wanienką miałam dostać od kuzynki ale że temat ucichł stwierdziłam że nie będę się prosić) - tatuś córci kupił ale był zadowolony :)

wika, ale piszesz o przyborniku czy o torbie na pieluchy? Bo torba była dla mnie b. wygodna, wisiała sobie z boku komody do przewijania. Przybornik (taki prostokątny z kieszonkami) wisiał na łóżeczku i on faktycznie nie był mi jakoś potrzebny (też miałam w komplecie)

Róża - ale tanio!!! świetny link

Kasia - nieźle zaszaleliście, piękne zakupy!!!

Nadalka - aż się przeraziłam...;-) ja mam z kokosem. Będę obserwować, mam nadzieję, że będzie ok.

Daria - widzę, że nie próżnowaliście ;-) My dziś byliśmy z M. wymienić komplet pościeli. Bo w piątek kupiłam dwa i jeden był wu=yblaknięty od słońca, co dało się zauważyć dopiero po rozpakowaniu w domu... Na szczęście, bez problemu Pani nam wymieniła, dziś była dostawa. Wyhaczyliśmy ładniejszą pościel i jeszcze jedne śpioszko dostaliśmy, a drugie kupiliśmy. Jutro trzasne fotasy i wstawię;-)

też myślę czy kupować przybornik (mamy bardzo mało miejsca w małym pokoju żeby kupić komode)

i łapie doła ... nie mogę dostać w pomorskim używanego wózka Jedo Fyn :no: zaczyna mnie to powoli przerażać ...

reklama
Ja też muszę znaleźć jakiś pomysł na przybornik, bo żaden regał za bardzo już mi nie wejdzie, ale z drugiej strony przy Ninie wolałabym mieć wszystko w mniej dostępnym miejscu... No i też mam dylemat. Przy Ninie miałam pieluchy w przyborniku przy łóżeczku i super się sprawdziło, ale mało miejsca na pierdółki typu kremy, maści, leki. Teraz muszę to sensownie rozwiązać, bo dobra organizacja to połowa sukcesu :-D Żałuję tylko, że chyba nie zmieszczę żadnego fotela do karmienia, a wiem, jak męczące to było dla mnie siedzieć na łóżku bez podparcia pleców...

Gratuluję zakupów - już widać, że zbliża się meta :-)

Do góry