reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

martulko, bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :*

Oczywiście wstawie fotki, jak już dojdzie i M. złoży;-)
Jeszcze kupiłam nad łóżeczko takie 3 naklejki na ścianę. Mam nadzieję, że będzie ładnie wyglądać.
Czyli mówicie, że i tak na początek ani poduszki, ani kołderki, ale pościel chce i tak odrazu kupić, bo potrzebuje zamontować w łóżeczku ochraniacz dla małej, żeby się nie pizgła w łepek;-)
Czyli ta Feretti i Gluck się sprawdza dobrze mówicie. Cena też niezła, ale wybiorę uniwersalny kolor, to dla drugiego dziecia będę też miała:cool2:

Byłam dzis w biedrze i kupiłam takie bodziaczki z króliczkiem. Wzięłam rozmiar 86, ale jest jak 74...:sorry:co mogłam ocenić dopiero w domku. A na opakowaniu ściemniacze piszą, że 86 jest na 18 miesięcy. Chciałam wziąć te z dinusiem, bo na gazetkach tak fajnie wyglądały, ale na żywo taka brzydka była ta zieleń. Też kupiłyście?

reklama
polcia a ta moskitiera to wygląda tak fajnie jak na zdjęciu? Bo podoba mi sie ta pościel a moskitiera by się przydała u mnie bo mieszkam koło wody i pełno tu komarów i wogóle owadów:dry:

JUsta tak:) Jest przegoromna że można owinąć całe łużeczko zeby żadne pasudy nie wleciały:) Ja dlatego szukałam takiej poscieli z takią moskitierą:) A ona jest jakby z siatki wiec powietrze do maluszka dochodzi:)
Mi sie podoba i jestem zadowolona...bałam sie ze bedzie byle co ale zostałam miło zaskoczona:)

Polcia bardzo podoba mi się to co pokazałas ale kurczę kołderke i poduszkę już zakupilam więc w sumie 2 mi nie są potrzebne :sorry2:ale tą całą resztę chętnie bym zamówiła.

Mamciu a dlaczego wymiar 100x140 do łóżeczka 60x120?? Myślisz, że się zmieści, nie będzie za duża ta pościel? A swoją drogą.. śliczna ta 9 i rewelacyjnie pasuje do delfinkowego łóżeczka :-)
EDIT: U tego samego sprzedawcy znalazłam: DZIECIĘCA POŚCIEL 160x200+ POSZEWKA JASIEK (2327768488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tej jakby pokombinować z maszyną do szycia miałabyś albo 2 komplety powłoczek łóżeczkowych, albo 1 powłoczki i "obicie" na ochraniacz.. i to w super cenie..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja lubie takie kolorowe pościele. Zastanawia mnie troszkę ta cena, bo za 20 zl to nie bawelna;) Z poscieli dzieciecych niestety podobja mi sie te najdrozsze:sorry:

Do góry