reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

martulko, bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :*

Oczywiście wstawie fotki, jak już dojdzie i M. złoży;-)
Jeszcze kupiłam nad łóżeczko takie 3 naklejki na ścianę. Mam nadzieję, że będzie ładnie wyglądać.
Czyli mówicie, że i tak na początek ani poduszki, ani kołderki, ale pościel chce i tak odrazu kupić, bo potrzebuje zamontować w łóżeczku ochraniacz dla małej, żeby się nie pizgła w łepek;-)
Czyli ta Feretti i Gluck się sprawdza dobrze mówicie. Cena też niezła, ale wybiorę uniwersalny kolor, to dla drugiego dziecia będę też miała:cool2:

Byłam dzis w biedrze i kupiłam takie bodziaczki z króliczkiem. Wzięłam rozmiar 86, ale jest jak 74...:sorry:co mogłam ocenić dopiero w domku. A na opakowaniu ściemniacze piszą, że 86 jest na 18 miesięcy. Chciałam wziąć te z dinusiem, bo na gazetkach tak fajnie wyglądały, ale na żywo taka brzydka była ta zieleń. Też kupiłyście?

reklama
polcia a ta moskitiera to wygląda tak fajnie jak na zdjęciu? Bo podoba mi sie ta pościel a moskitiera by się przydała u mnie bo mieszkam koło wody i pełno tu komarów i wogóle owadów:dry:

JUsta tak:) Jest przegoromna że można owinąć całe łużeczko zeby żadne pasudy nie wleciały:) Ja dlatego szukałam takiej poscieli z takią moskitierą:) A ona jest jakby z siatki wiec powietrze do maluszka dochodzi:)
Mi sie podoba i jestem zadowolona...bałam sie ze bedzie byle co ale zostałam miło zaskoczona:)

Polcia bardzo podoba mi się to co pokazałas ale kurczę kołderke i poduszkę już zakupilam więc w sumie 2 mi nie są potrzebne :sorry2:ale tą całą resztę chętnie bym zamówiła.

Mamciu a dlaczego wymiar 100x140 do łóżeczka 60x120?? Myślisz, że się zmieści, nie będzie za duża ta pościel? A swoją drogą.. śliczna ta 9 i rewelacyjnie pasuje do delfinkowego łóżeczka :-)
EDIT: U tego samego sprzedawcy znalazłam: DZIECIĘCA POŚCIEL 160x200+ POSZEWKA JASIEK (2327768488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tej jakby pokombinować z maszyną do szycia miałabyś albo 2 komplety powłoczek łóżeczkowych, albo 1 powłoczki i "obicie" na ochraniacz.. i to w super cenie..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja lubie takie kolorowe pościele. Zastanawia mnie troszkę ta cena, bo za 20 zl to nie bawelna;) Z poscieli dzieciecych niestety podobja mi sie te najdrozsze:sorry:

Do góry