reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
justa są bardzo zadowoleni,a kasy mają więc spokojnie byłoby ich stać na droższy wózek...ale po co. Ja muszę wyciągnąć mojego B. na rekonesans po Częstochowskich wsiach :-D. Te wzory średnio mi sie podobają, ale znalazłam jeszcze taki PARASOLKA Z WÓZKIEM 4W1 X-TRALL - WYSYŁKA EUROPA (2283116832) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i tan tez fajny Wózek dziecięcy JOY 3w1 dużo kolorów promocja!!!! (2323075329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Tylko że mój B. wybrał już sobie konkretne felgi do tego wózka:-D...problem w tym, że piankowe, a wolałabym pompowane. Macie jakieś opinie na temat piankowych kół, bo trochę sie ich obawiam.

aniu ja taki stelaż+przewijak mam dostać z wanianką. W sumie jakbym miała kupić to raczej bym nie kupowała. Przy Gosi nie miałam i bez problemu dałam rade:-)

Stelaż pomocyny przy bolącym kręgosłupie, ja mam po starszej córci i problem z głowy.

Wózek mam tez na piankowych kołach:tak:

martulka, to koniecznie daj znać, jak już dojdzie do Ciebie karuzelka;) ja tez mam mate z Tiny Love (juz pisalam, ze po Lilce i, ze genialna;) a na drugie urodziny kupilismy kuchnie z tej firmy i tez jest kapitalna, wiec karuzelka kusi bardzo;)
polcia, faktycznie przydatna sprawa, jesli mozna ją do fotelika doczepic np.

co do stelaża pod wanienke, przy Lilce nie mialam i gdybym teraz nie dostała od siostry męża po jej synku, tez bym pewnie nie kupowala. To dla mnie taki produkt luksusowy:D

a, mialam jeszcze napisac o tym balsamie do prania "Dzidziuś", w sumie wszystko fajnie, jak juz któras z dziewczyn pisala, do odswiezania ciuszkow jest ok, ale jakos tak...słabo pachnie, gdy pranie juz wyschnie;)

Mam do Was ogromną prośbę... czy mogłybyście wstawić linki do pościeli i łóżeczek, które kupiłyście dzieciaczkom i jesteście zadowolone?

Chce teraz zamawiać, ale mam mętlik w głowie:crazy: Bardzo Was proszę o pomoc i z góry dziękuję

Ania2403 ja mam wanienkę ze stelażem i byłam zadowolona:tak: Używaliśmy jej jakies 7 miesięcy

reklama
U mnie dzisiaj dzień z zakupami, wreszcie doszło nasze łóżeczko i rożek. Jeszcze łóżeczka nie składaliśmy bo najpierw musimy zrobić przemeblowanie.
Mamcia wstawiam link do aukcji **BABY-RAJ**ŚLICZNE ŁÓŻECZKO VENGE Z VANILIĄ *** (2294234609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak się będzie użytkować :)
No i kupiłam w doz chusteczki nawilżane i Pampersy newborn na razie 78 sztuk w promocji, zobaczymy jak się będą używały.

Do góry