reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN oczywiście - to nie tajemnica :-D łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac GPK (2332886099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo tu: łóżeczko łóżeczka dziecięce BABY BOO+materac (2332886100) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cena zależy od rodzaju materaca :-) Fajne jest to, że można sobie kolor bocznych szczebelków wybrać (brąz lub transparentny biały) no i jest duużo fajnych innych wzorów na front łóżeczka..

reklama
edzia kobietko - podobno to tantum rossa to można sobie na pół saszetkę dzielić - ja też kupiłam sobie to opakowanie 10szt - bo się bardziej opłacało - chociaż położne na wczorajszych zajęciach mówiły ,że do szpitala to nam 3 saszetki wystarczą, ale w domku też nam się przecież przyda:):)

isis ja długo ze sobą walczyłam, tzn. z zakupem karuzelki - stwierdziłam, że Emi ma tyle ciotek, wujków, itp. że na pewno coś takiego dostanie, więc po co kasę wydawać.. Ale niedawno niesamowicie spodobała mi się linia Tiny Love Mała Księżniczka i zaczęłam polować na allegro - matę już mam w domu, natomiast karuzelka dziś albo jutro dotrze (napiszę o niej więcej jak ją przetestuję), zastanawiam się jeszcze nad leżaczkiem z tej samej serii, ale używek na allegro nie ma więc chyba sobie odpuszczę, niech się chrzestni albo dziadkowie wykażą :-D

martulka te łóżeczka sa boskie :-). Zaczynam żałowac, że mam łóżeczko:p.

Karuzele na razie odpuszczam, na początek mam tą kołyskę, a musze zostawić pare rzeczy, które mogliby wójkowie i ciotki pokupować.

Dziewczyny zdaje mi się czy temat wóżków gdzieś się stracił? Bo chciałam Wam przedstawić moją nową opcję wózka:-). No więc byliśmy ze znajomymi na tym morzem i mieli wózek nieznanej firmy kupiony za 800zł prosto od producenta. No i powiem wam, że byłam w szoku wykonania tego wózka. Był zdecydowanie lepszy od większości które oglądałam w sklepach, no i ta cena. Używają go 10 miesięcy i nic się z nim nie działo. Mają taki tylko z czarną ramą WÓZEK RAPTOR BLACK Z FOTELIKIEM 7+1 GRATISÓW!! (2301787272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Kupili go gdzieś w okolicach Częstochowy, a ze mamy niedaleko no i Częstochowa to takie małe zagłębie wózkowe wybieramy sie tam i pojeżdzimy troche po tych producentach, bo sporo fajnych wózków tam zanlazłam.
Wcześniej omijałam z daleka takie wózki, ale teraz przekonałam się, bo wole kupić nowy w tej cenie niż używane i tak naprawde nie wiadomo co:-(.

sophie -dasz radę:tak: ja złożyłam sama połowę salonu, bo kupowałam meble w Black Red White... łóżeczko i przewijak też składałam, bo się nie mogłam doczekać powrotu męża z pracy:-p

reklama
Dziewczyny zastanawiam sie na kupnem stelazyka do wanienki, powiedzcie mi czy wogóle sie opłaca go kupować i na jak długo starczy dla takiego malucha? Czy np jak dziecko ma pół roczku to też taki stelażyk sie sparwdza? Nie chce wydwać nie potrzebnie kasy a na stole też można kąpać w wanience malca
A wczoraj dostałam kartę z programu dla mamy i malca z apteki dbam o zdrowie, fajne zniżki są i bede zamawiać raczej z tamtąd

Do góry