reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny, a co powiecie na taki aspirator:
KATAREK odciągacz kataru aspirator dla dzieci 1m+ (2257606940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?

Widziałam jego użycie u dwulatka, bardzo mu się podobało, nie powodowało żadnego dyskomfortu. Koleżanka mówi, że używa od samego poczatku u niego, sprawdza się o wiele lepiej niż Frida, bo dokładniej wyciąga (a jednocześnie bardzo delikatnie)
I teraz sama nie wiem, który lepszy

reklama
kosinka - który smoczuś wzięłaś?? Bo ja mam ten pierwszy :tak:

Ja wolę Fridę, wole sama "regulować" siłę ssania, zresztą wyciągać za każdym razem odkurzacz jak będe chciała oczyścić nosem dziecka to dla mnie bez sensu.

agucha - kupiłaś wózio?? Chyba przegapiłam, dawaj foty :tak:

my używamy fridy, teraz poczytałam o katarku i szczerze dostałam gęsiej skórki jak sobie pomyślałam z jaką mocą on zasysa o matko jak by mi ktoś takie coś do nosa włożył przy gęstym katarze to bym zamordowała przecież to uczucie jak by mózg przez nos wyciągali - nir bierzcie tego do siebie jeśli któraś z tego korzysta to tylko moje skojarzenie na fridzie pisze wielkimi literami nie podłanczać do odkurzacz i urzadzeń ssących.... Nie przemówił do mnie katarek wybieram nadal fidę :-)

Pochwalę się trochę dzisiejszymi zakupami: nawiedziliśmy H&M i zakupiłam legginsy i dwa topy (jedną taką bokserkę fioletową a drugi mąż mi kazał kupić już do karmienia biały w czarne groszki ;-)). A szok totalny przeżyłam przy kasie. Stanęłam grzecznie na samym końcu a tu słyszę nagle: to poproszę do kasy panią w ciąży. Przez chwilę myślałam, że to do kogoś innego :-D. Chyba miałam strasznie głupią minę, ale obydwoje z B. byliśmy w totalnym szoku ;-) Ale miło mi się zrobiło, nie powiem :-)

kalcha to inaczej działa ;)
to nie jest takie silne
zresztą odkurzacz na maksa nie ustawiasz
no i powiem że to szybciej się odciąga niż fridą
a tu raz raz i już
to się wydaje straszne ;)

reklama
Do góry