reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny, a co powiecie na taki aspirator:
KATAREK odciągacz kataru aspirator dla dzieci 1m+ (2257606940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?

Widziałam jego użycie u dwulatka, bardzo mu się podobało, nie powodowało żadnego dyskomfortu. Koleżanka mówi, że używa od samego poczatku u niego, sprawdza się o wiele lepiej niż Frida, bo dokładniej wyciąga (a jednocześnie bardzo delikatnie)
I teraz sama nie wiem, który lepszy

reklama
kosinka - który smoczuś wzięłaś?? Bo ja mam ten pierwszy :tak:

Ja wolę Fridę, wole sama "regulować" siłę ssania, zresztą wyciągać za każdym razem odkurzacz jak będe chciała oczyścić nosem dziecka to dla mnie bez sensu.

agucha - kupiłaś wózio?? Chyba przegapiłam, dawaj foty :tak:

my używamy fridy, teraz poczytałam o katarku i szczerze dostałam gęsiej skórki jak sobie pomyślałam z jaką mocą on zasysa o matko jak by mi ktoś takie coś do nosa włożył przy gęstym katarze to bym zamordowała przecież to uczucie jak by mózg przez nos wyciągali - nir bierzcie tego do siebie jeśli któraś z tego korzysta to tylko moje skojarzenie na fridzie pisze wielkimi literami nie podłanczać do odkurzacz i urzadzeń ssących.... Nie przemówił do mnie katarek wybieram nadal fidę :-)

Pochwalę się trochę dzisiejszymi zakupami: nawiedziliśmy H&M i zakupiłam legginsy i dwa topy (jedną taką bokserkę fioletową a drugi mąż mi kazał kupić już do karmienia biały w czarne groszki ;-)). A szok totalny przeżyłam przy kasie. Stanęłam grzecznie na samym końcu a tu słyszę nagle: to poproszę do kasy panią w ciąży. Przez chwilę myślałam, że to do kogoś innego :-D. Chyba miałam strasznie głupią minę, ale obydwoje z B. byliśmy w totalnym szoku ;-) Ale miło mi się zrobiło, nie powiem :-)

kalcha to inaczej działa ;)
to nie jest takie silne
zresztą odkurzacz na maksa nie ustawiasz
no i powiem że to szybciej się odciąga niż fridą
a tu raz raz i już
to się wydaje straszne ;)

reklama
Do góry