reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mońcia, mojemu też odpowiada ten wózek :tak:
Wiesz, ze on ma regulowaną amortyzację?? Łatwo sie wypina z niego gondolę, skłąda sie całkiem tez nieźle, zeby był mniejszy po złożeniu mozna koła odpiać - jednym palcem schodza naprawdę.
Żeby nie było tak cudownie to słyszałam, ze pałąk w spacerówce sie nieco ciężko odpina, a z nim trochę ciężko dziecko wyciągnąć (jak jest już starsze). Ale z drugiej strony z tą "wadą" mozna sobie poradzić. Poza tym wózek jak dla mnie nie ma wad.

A to tańsza alternatywa jedo, jak ktoś nie chce tyle na wózek wydawać http://allegro.pl/promocja-paris-lux-kola-skretne-gratisy-warto-i2055289847.html

Ostatnia edycja:
Eve , to nawet nie wiedziałam o tej regulowanej amortyzacji ;-) z pałąkiem sobie poradzimyyy :cool2: oj oj jooojjj...jak bym chciała już taką furką na spacer śmignąć , a tu trzeba jeszcze czekać i czekać ...

No i mam dylemat ciągleee....czy iść już na L4 czy jeszcze luty przesiedzieć w pracy.... tak mi sie tam nie chce chodzić ale wiem że w domu pewnie też bedą nudy ,chociaż mam ambitny plan nie siedzieć i się nie nudzić ...no ale dylemat jest ciągle ...
w sumie to sobie wmawiam ,idź, odpoczywaj bo po porodzie już będzie trzeba zasuwać ...a z drugiej strony ,nie idź ,będziesz się nudzić i marzyć o tym żeby isć do pracy ... no i problem cholerka....i właśnie zbieram się bo na 12 musze być w pracy :baffled:

Mońcia wiesz co ciężko jest Ci podpowiedzieć co możesz zrobić bo faktycznie masz dylemat za mnie lekarz sam zadecydował także nie miałam wyjścia mimo że ja chciałam dopiero gdzieś w marcu iść ale teraz już siedzę i powiem CI ja się nie nudziłam dopóki nie musiałam leżeć w domku zawsze sie coś znajdzie a i ja już wiem że niedługo zaczniemy malowanko i porządki i przygotowania a to zleci także jak ja miałabym Ci pomóc w podjęciu decyzji to popracuj jeszcze troszkę żebyś nie miała wyrzutów sumeinia ale też nie przesadzaj żebyś miałą siły na przygotowanie się w domku i odpoczynek przed przyjściem dzidzi na świat :) hehehe no to Ci pomogłam co :) :szok:

mi mońcia wszyscy mówili że mam iść na L4 i się nie przejmować. że to dobry czas żeby się przygotować do wyzwania nocnego wstawania:-D a koniec końców lekarz sam zdecydowała i musiałam iść. A co do wózka i spacerów to też już bym chętnie pośmigała z dzidzią na spacerki!!

Eve a jaki to konkretnie model JEDO?

Mońcia za mnie też lekarz zdecydował po tym jak byłam teraz w szpitalu. Powiem Ci po tygodniu czy się nudze, narazie odpoczywam i jakoś jest co robić:) Po porodzie faktycznie nie będzie wypoczynku:) A w domku zawsze jest co zrobić, można iść na spacer, poczytać książke:) Wyciszyć się po prostu :)

Mońcia to ja Ci powiem jednoznacznie - idź na L4 :D
zawsze jest milion rzeczy do przecztania/obejrzenia/ułożenia/zaplanowania/kupienia/odwiedzenia itp itd
a pracy Cie wkurzają i w ogóle.
no i spać można do 13 tak ja JA :))))) hihihi

reklama
Do góry