dziewczyny zobaczcie na strone Bielizna damska, bielizna erotyczna - Sklep INTYMNA.PL™ tam jest faja bielizna i czasem mozna kupic w promocji maz mi stamtad zawsze zamawia i zawsze rozmiar 75C jak dal mnie jest oki sa wygodne nawet slubna bielzne tam zamawialam a teraz napewno zamowie takie staniczki z łatwym dojsciem do karmienia polecam:-)
reklama
Mońcia, mojemu też odpowiada ten wózek
Wiesz, ze on ma regulowaną amortyzację?? Łatwo sie wypina z niego gondolę, skłąda sie całkiem tez nieźle, zeby był mniejszy po złożeniu mozna koła odpiać - jednym palcem schodza naprawdę.
Żeby nie było tak cudownie to słyszałam, ze pałąk w spacerówce sie nieco ciężko odpina, a z nim trochę ciężko dziecko wyciągnąć (jak jest już starsze). Ale z drugiej strony z tą "wadą" mozna sobie poradzić. Poza tym wózek jak dla mnie nie ma wad.
A to tańsza alternatywa jedo, jak ktoś nie chce tyle na wózek wydawać http://allegro.pl/promocja-paris-lux-kola-skretne-gratisy-warto-i2055289847.html
Wiesz, ze on ma regulowaną amortyzację?? Łatwo sie wypina z niego gondolę, skłąda sie całkiem tez nieźle, zeby był mniejszy po złożeniu mozna koła odpiać - jednym palcem schodza naprawdę.
Żeby nie było tak cudownie to słyszałam, ze pałąk w spacerówce sie nieco ciężko odpina, a z nim trochę ciężko dziecko wyciągnąć (jak jest już starsze). Ale z drugiej strony z tą "wadą" mozna sobie poradzić. Poza tym wózek jak dla mnie nie ma wad.
A to tańsza alternatywa jedo, jak ktoś nie chce tyle na wózek wydawać http://allegro.pl/promocja-paris-lux-kola-skretne-gratisy-warto-i2055289847.html
Ostatnia edycja:
Eve , to nawet nie wiedziałam o tej regulowanej amortyzacji ;-) z pałąkiem sobie poradzimyyy oj oj jooojjj...jak bym chciała już taką furką na spacer śmignąć , a tu trzeba jeszcze czekać i czekać ...
No i mam dylemat ciągleee....czy iść już na L4 czy jeszcze luty przesiedzieć w pracy.... tak mi sie tam nie chce chodzić ale wiem że w domu pewnie też bedą nudy ,chociaż mam ambitny plan nie siedzieć i się nie nudzić ...no ale dylemat jest ciągle ...
w sumie to sobie wmawiam ,idź, odpoczywaj bo po porodzie już będzie trzeba zasuwać ...a z drugiej strony ,nie idź ,będziesz się nudzić i marzyć o tym żeby isć do pracy ... no i problem cholerka....i właśnie zbieram się bo na 12 musze być w pracy
No i mam dylemat ciągleee....czy iść już na L4 czy jeszcze luty przesiedzieć w pracy.... tak mi sie tam nie chce chodzić ale wiem że w domu pewnie też bedą nudy ,chociaż mam ambitny plan nie siedzieć i się nie nudzić ...no ale dylemat jest ciągle ...
w sumie to sobie wmawiam ,idź, odpoczywaj bo po porodzie już będzie trzeba zasuwać ...a z drugiej strony ,nie idź ,będziesz się nudzić i marzyć o tym żeby isć do pracy ... no i problem cholerka....i właśnie zbieram się bo na 12 musze być w pracy
agucha1986
Fanka BB :)
Mońcia wiesz co ciężko jest Ci podpowiedzieć co możesz zrobić bo faktycznie masz dylemat za mnie lekarz sam zadecydował także nie miałam wyjścia mimo że ja chciałam dopiero gdzieś w marcu iść ale teraz już siedzę i powiem CI ja się nie nudziłam dopóki nie musiałam leżeć w domku zawsze sie coś znajdzie a i ja już wiem że niedługo zaczniemy malowanko i porządki i przygotowania a to zleci także jak ja miałabym Ci pomóc w podjęciu decyzji to popracuj jeszcze troszkę żebyś nie miała wyrzutów sumeinia ale też nie przesadzaj żebyś miałą siły na przygotowanie się w domku i odpoczynek przed przyjściem dzidzi na świat hehehe no to Ci pomogłam co
Agulka2012
mi mońcia wszyscy mówili że mam iść na L4 i się nie przejmować. że to dobry czas żeby się przygotować do wyzwania nocnego wstawania a koniec końców lekarz sam zdecydowała i musiałam iść. A co do wózka i spacerów to też już bym chętnie pośmigała z dzidzią na spacerki!!
ania-aneczka
Eve a jaki to konkretnie model JEDO?
Mońcia za mnie też lekarz zdecydował po tym jak byłam teraz w szpitalu. Powiem Ci po tygodniu czy się nudze, narazie odpoczywam i jakoś jest co robić Po porodzie faktycznie nie będzie wypoczynku A w domku zawsze jest co zrobić, można iść na spacer, poczytać książke Wyciszyć się po prostu
Mońcia za mnie też lekarz zdecydował po tym jak byłam teraz w szpitalu. Powiem Ci po tygodniu czy się nudze, narazie odpoczywam i jakoś jest co robić Po porodzie faktycznie nie będzie wypoczynku A w domku zawsze jest co zrobić, można iść na spacer, poczytać książke Wyciszyć się po prostu
Mońcia to ja Ci powiem jednoznacznie - idź na L4
zawsze jest milion rzeczy do przecztania/obejrzenia/ułożenia/zaplanowania/kupienia/odwiedzenia itp itd
a pracy Cie wkurzają i w ogóle.
no i spać można do 13 tak ja JA )))) hihihi
zawsze jest milion rzeczy do przecztania/obejrzenia/ułożenia/zaplanowania/kupienia/odwiedzenia itp itd
a pracy Cie wkurzają i w ogóle.
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
nie drażnij z tym spaniem do 13!!!!!!!!
Moncia ja też Ci powiem, ze nie ma sie nad czym zastanawiać