reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

aaaaaaa kupiliśmy wózek:-) tako captiva jasny kolorek, jest the best w sklepie wydawał się jasny ale w salonie jest troszkę ciemniejszy:-):-) i z tego co ja wiem to waży 16kg, a nie jak czytałam 20 kg, prowadziłam go do domu weszłam po schodach do windy i nie zauważyłam, żeby był specjalnie ciężki, za to bardzo zawrotny:-) spacerówka plus gondola, folia, śpiworek, duża pojemna torba 1070zł, bo jest promocja do 6 maja:-) aaach jak pięknie się komponuje z wiszącymi na suszarce malutkimi ubrankami:-)

reklama
Ee no mnie się też ta malinowa podoba i się nad nią zastanawiam hehe :)

Ale u nas na ryneczku są zwykłe do karmienia za 24 zł więc tyle co na allegro z przesyłką to sobie też kupię do szpitala dwie na pobyt. I do domu chyba tę malinową jeśli Ann się nie obrazi hihi :)

Wika/Ann w tej malinowej już będzie się łatwo karmić i staniczek zdejmować? Bo w tej co kupiłam na allegro z kieszonka bez guziczków to nie bardzo;/
I jak rozmiarowo ta malinowa?

chociaż ja tak naprawdę bardzo nie lubię spać w koszulach więc już sama nie wiem jak to rozwiązać

My właśnie wróciliśmy. Jak wspomniałam na wózkowym wątku, zakupiliśmy wózek, oprócz tego jeszcze jeden ręcznik kąpielowy, kremik z filtrem, butelkę TT 150ml, termometr do wanny. Został mi zakup czegoś do pępka, kremik jakiś na co dzień do kuperka:-)
nadgoniłam i już mam prawie wszystko, koszule już przyszły, czekam na staniki :-) ach no i muszę dokupić fotelik i adaptery ale za chwilę nadrobię:-D ja za to w szaleństwie zakupiłam firanki, dywan, wkładkę wi-fi do kompa basta na najbliższe pół roku:-D

Betunka akurat trafilam na przebudowe calego sklepu i z racji tego remontu, pewnie zeby przyciagnac klientow te rabaty.
Chyba tez sie skusze na te rozki! Bardzo mi sie podoba nr F/76. A faktycznie wszedzie trzeba porownywac ceny, bo czasami nawet ten sam sklep na wlasnej stronie internetowej ma inna cene niz na allegro.

reklama
Kaliope superowo!!! My też się nad nim zastanawialiśmy, ale mąż zdecydował, że nie. Ale do porodu jeszcze dużo czasu więc może nam się jeszcze coś odmieni ;-) Gratulacje! Wstaw fotkę :-)

Do góry