reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kosinka a śledziłaś opinie o Implaście? Bo z tego co pamiętam to bez rewelacji były. Jedo ma fajną amortyzację i Tako Captiva (ale ten jest dość ciężki :-() Z wózków bez skrętnych kół to Navington Galeon jest spoko.

reklama
Mysza - o mały włos a nie miałabym spacerówki bee wła snie jak dla Ady szukałam, ale wtedy były one strasznie drogie:tak: Kolor moze nie mój, al wózek mi sie podoba :tak:

Moja komoda się robi, nie mogę się już doczekać jak wszytko sobie w niej poukładam,

Ann pochwal siie koniecznie koszulką, bo też mi się podoba a zdjęcie male, w razie czego to wyślę kogoś aby mi kupił

Daria płaszszyk wymiata, miodzio

Kosinka Twilight mnie ubiegła, tez miałam Ci napisać że Bolder opinie ma nienajlepsze, miałam okazje kupić go od koleżanki w stanie idealnym i zrezygnowałam

reklama
Dziewczęta a ja tak z innej beczki, tzn nie wózki a foteliki.
Ostatnio na szkole rodzenia przyszedł do nas pan ze sklepu Mam i Ja, całe szczęście nie reklamować produkty ale mówił o bezpieczeństwie dziecka w samochodzie.
Pojawiły się badania że mimo iż większość ludzi patrzy na testy dla fotelików i kupuje dobre to 60-70 % źle je mocuje mimo że myślą że robią to dobrze.
No i powiedział nam żeby przy zakupie fotelika w obojętnie jakim sklepie prosić sprzedawcę żeby wyszedł z nami do samochodu i pokazał jak się prawidłowo montuje fotelik, bazę i czy pasuje do naszego samochodu. No i oczywiście samemu potem na sucho sobie poćwiczyć.
Ja np nie pomyślałam o tym przy zakupie, ale wiem że mogę podjechać jeszcze raz do sklepu i mi pokażą co i jak.

Z takich ciekawostek też się dowiedziałam żeby uważać na allegro bo używany, powypadkowy fotelik nie zawsze ma ślady wypadku i wygląda jak cały a już nie będzie spełniał swojej funkcji. Tak samo foteliki które były używane już około 5 lat mimo tego że bezwypadkowe nie będą już spełniały swoich funkcji bo się mechanizmy wyrabiają.

Do góry