reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kalcha własnie te Bobas sa fajne:)

Daria fajna koszulka:) XXL powiadasz? to nie wiem jaki dla siebie wybrać...w biuście mam chyba 95 cm. A jak z tym do karmienia? łatwo się odsłania?
Chyba wezmę L/Xl bo boję się, że S/M może być po samym porodzie za mała. a to koszula nocna więc może być przy duża

reklama
aneczko Laret limonka jest w Smyku na Nowotoruńskiej na samym końcu hali na drugiej wysokości, pod nim stała spacerówka w tej wersji kolorystycznej co dziś ja kupiłam, przynajmniej tak było tam jeszcze wczoraj :)

aniu już przetestowałam ją bez stanika i okazuje się że mogłam zamówić spokojnie mniejszą bo góra jakoś tak dziwnie leży (nie jest dopasowana). No oczywiście do porodu to mogę być jeszcze większa niż teraz, jeśli chodzi o te dziury do karmienia to są oki łatwo się to odsłania nie ma żadnego problemu bo koszula jest bardzo elastyczna - mam nadzieję tylko że ze względu na większy rozmiar to nie rozciągnie się tak że cycuchy będą same wyłazić
dziś się w niej przekimam i powiem ci co po nocce się z nią stało czy się rozciągnęła itp.
no i super te twoje kocyki bo nawet nie zdążyłam ci napisać :)

Dariuś ciesze się, że Ci kocyki odpowiadają. A ile kupujesz? Ja mam właściwie te dwa z bobasa, jeden większy z Ikei ale wszystkie 3 cieniutkie. No to na grubszy to chyba bardziej przy jesieni będzie czas co?

Dobra to się wstrzymam z kupnem do jutra i mi powiesz jak po nocce:) I sobie pomierze i wg. ich rozmiarówki zamówię.

Dzięki dziewczyny...musze się jeszcze z tym przespać:p.
Co do tego lnu to mi się ten stelaż nie bardzo podobał (kolor tych wstawek) i w ogóle mały wybór kolorów był:-(. A cena u mnie była tylko o 100 zł wyższa. Te skórzane wstawki w tym też są tylko rzeczywiście w lnianym są bardziej widoczne. Strasznie mnie ta limonka kusi, a i tak pewnie okaże się dopiero w sklepie na co się zdecyduje:-)

widze ze xlandery i Maxi Cosi górą :-)
My mamy chicco enjoy fun po córce w zestawie jest gondola spacerówka i nosidełko i ze spokojem posłużą jeszcze teraz i jestem z niego mega zadowolona aczkolwiek nie wiem czy po iasku to tak łatwo by się nim jeździło bo ma małe koła.

Ania-aneczka sklep dość duuuży i ceny nie aż takie z kosmosu.. ale wanienki Ondy nie mieli, a chciałam kupić :) No i mamie Lareta na żywo chciałam pokazać, dlatego tam podjechałyśmy. Ja bywam w Bydgoszczy jak mi się zachce - mam 40 km od rodzinnej miejscowości, licencjat robiłam w BDG a teraz moja sis studiuje. Czasem na zakupy się wybieram "do miasta" no i mam zamiar rodzić w miejskim jeśli zdążę dojechać :-)

reklama
Martulko ja też w Miejskim :) Doe też:) Dobry wybór;) (chociaż to się okaże)

A sklep ma jk dla mnie mega konkurencyjne ceny...większość taniej niż na allegro albo tak samo biorąc pod uwagę przesyłkę:)

Do góry