reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kalcha własnie te Bobas sa fajne:)

Daria fajna koszulka:) XXL powiadasz? to nie wiem jaki dla siebie wybrać...w biuście mam chyba 95 cm. A jak z tym do karmienia? łatwo się odsłania?
Chyba wezmę L/Xl bo boję się, że S/M może być po samym porodzie za mała. a to koszula nocna więc może być przy duża

reklama
aneczko Laret limonka jest w Smyku na Nowotoruńskiej na samym końcu hali na drugiej wysokości, pod nim stała spacerówka w tej wersji kolorystycznej co dziś ja kupiłam, przynajmniej tak było tam jeszcze wczoraj :)

aniu już przetestowałam ją bez stanika i okazuje się że mogłam zamówić spokojnie mniejszą bo góra jakoś tak dziwnie leży (nie jest dopasowana). No oczywiście do porodu to mogę być jeszcze większa niż teraz, jeśli chodzi o te dziury do karmienia to są oki łatwo się to odsłania nie ma żadnego problemu bo koszula jest bardzo elastyczna - mam nadzieję tylko że ze względu na większy rozmiar to nie rozciągnie się tak że cycuchy będą same wyłazić
dziś się w niej przekimam i powiem ci co po nocce się z nią stało czy się rozciągnęła itp.
no i super te twoje kocyki bo nawet nie zdążyłam ci napisać :)

Dariuś ciesze się, że Ci kocyki odpowiadają. A ile kupujesz? Ja mam właściwie te dwa z bobasa, jeden większy z Ikei ale wszystkie 3 cieniutkie. No to na grubszy to chyba bardziej przy jesieni będzie czas co?

Dobra to się wstrzymam z kupnem do jutra i mi powiesz jak po nocce:) I sobie pomierze i wg. ich rozmiarówki zamówię.

Dzięki dziewczyny...musze się jeszcze z tym przespać:p.
Co do tego lnu to mi się ten stelaż nie bardzo podobał (kolor tych wstawek) i w ogóle mały wybór kolorów był:-(. A cena u mnie była tylko o 100 zł wyższa. Te skórzane wstawki w tym też są tylko rzeczywiście w lnianym są bardziej widoczne. Strasznie mnie ta limonka kusi, a i tak pewnie okaże się dopiero w sklepie na co się zdecyduje:-)

widze ze xlandery i Maxi Cosi górą :-)
My mamy chicco enjoy fun po córce w zestawie jest gondola spacerówka i nosidełko i ze spokojem posłużą jeszcze teraz i jestem z niego mega zadowolona aczkolwiek nie wiem czy po iasku to tak łatwo by się nim jeździło bo ma małe koła.

Ania-aneczka sklep dość duuuży i ceny nie aż takie z kosmosu.. ale wanienki Ondy nie mieli, a chciałam kupić :) No i mamie Lareta na żywo chciałam pokazać, dlatego tam podjechałyśmy. Ja bywam w Bydgoszczy jak mi się zachce - mam 40 km od rodzinnej miejscowości, licencjat robiłam w BDG a teraz moja sis studiuje. Czasem na zakupy się wybieram "do miasta" no i mam zamiar rodzić w miejskim jeśli zdążę dojechać :-)

reklama
Martulko ja też w Miejskim :) Doe też:) Dobry wybór;) (chociaż to się okaże)

A sklep ma jk dla mnie mega konkurencyjne ceny...większość taniej niż na allegro albo tak samo biorąc pod uwagę przesyłkę:)

Do góry