reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka nie jest nic w nim złego bo teraz Zuzia się sama kąpie w nim :)
ale dopytywalam się czemu na hipp chcesz wymienic i temu się dopytywalam :D
ja teraz wyprobuję własnie hippa i może Zuzi zmienię ale musze poczytać skład

a własnie może któraś z was kupowała słoiczki z rossmana te babydream albo mleko stamtąd bo aż ciekawa jestem czy ktoś to w ogóle kupuje

co do używanych ciuszków to Zuzia miała część nowych i część używanych
jak popatrzyłam że cena np pajaca jednego kosztowała 40 zł a ja potrzebowałam np z 8 to chyba bym dawno z torbami poszła
ale np bodziaki kupowałam nowe z early days na allegro gdzie cena nie jest wygórowana
piżamki miała nowe, majteczki też

reklama
Uwierze jak zobacze zdjecie wozka!!:-D:-D:-D A tak powaznie, ciesze sie, ze podjelas decyzje.

U nas stanelo na dwoch wozkach x-lander x-move i maxi cosi mura 4. Musze zrobic liste z plusami i minusami, ale watpie czy ulatwi nam ona podjecie decyzji, poniewaz wozki sa do siebie bardzo podobne. Niezaleznie od wyboru bedziemy zamawiac wozek w Polsce; x-landera nie mozna kupic w Austrii, a cenowo maxi cosi jest tanszy o cale 230 euro!!! Na poczatku maja wybieramy sie do Polski, wiec do konca kwietnia musze podjac decyzje.

Patili wklejam zdjęcia na dowód:) Wózek jest EXTRA !!!! I mega sie ciesze, mega mega :) I bardzo Nam sie ten wózek podoba:) Jest super:)

Załączniki

• CIMG2938.jpg
    CIMG2938.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 55
  • CIMG2936.jpg
    CIMG2936.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 60
Joasiu ja mam tylko z Rossmana z Baby Dream , ale dla siebie na rozstępy i jest super:) Kosztuje 11 zł.
Widziałam kosmetyki dla dzieci i też są fajne, ładnie delikatnie pachą i nie zawierają czegoś tam i są polecane:) Ja zostawiłam Nivea. Będzie trzeba to będę myślała później;)
A to Nasz zakup dzisiejszy wielkanocny :)

Daria mój mąz jest taki sam :) Też namawia na wszystko nowe. Przez chwile też mówił, że fajna oferta z tym wózkiem używanym (do teraz sam nie wie co lepsze ) , no ale z ciuszkami ma to samo podejście. BO faceci już są zakochani w swoich dzidziach :)

Aniu , mój B. też jest zakochany w swojej córci , a wszystkie ciuszki mamy używane , nie uważam żeby miłość przekładała się na to czy ktoś kupuje używane czy nowe :sorry: bo nie każdy może sobie po prostu pozwolić na kupowanie wszystkiego ze sklepu z metkami albo nie widzi w tym najmniejszego sensu ;-) a kocha dziecko najbardziej na świecie :sorry: takie moje osobiste zdanie ...

wózek fajny :tak: ja też się rozglądam już powoli za Jedo , to tu to tam :tak:ale kupie w maju-czerwcu

reklama
Mońciu oczywiście, że masz rację:) Może źle się wyraziłam. Wiadomo , że nie miałam na myśli tego :) I wiadomo, ze dziecko potrzebuje miłości, a nie tego czy ma coś nowe czy nie. To jasne dla mnie. Także easy maleńka:)

Mela właśnie jednak biały stelaż (wybór męża) no i do tego wózka tylko biały moim zdaniem pasuje, ale to moja zmora...boje się, że będzie się brudził no ale to nie muzeum;) Zobaczymy:) Wcześniej nawet nie pomyślałam o granacie i białym stelażu...na żywo widać inne wrażenie robią wózki :)

Do góry