reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Aniu super bryka :-)pieknie wyglada to polaczenie granatu z biela. moimi zakupami pochwale sie po swietach bo dzis to dopiero skonczylismy skrecac kuchnie i wogole ogarniac mieszkanie.
Co do uzywek ja nie mam nic przeciwko. Sadze ze R. chodzilo o to ze przy takich cenach za cdrl to szkoda wieksza kase wydawac na allegro na uzywane. bo jak mu pokazalam ta mega pake co eve linkowala to bardzo mu sie podobaly ubranka i nic nie wspomnial ze uzywanych nie mam kupowac. teraz to juz bede sie zaopatrywac w wisksze rozmiary no malych to mam juz sporo. :-):-):-)

Aniu super ten twój wózek!

Powiem Ci cos odnośnie białego stelaża. Nic, absolutnie nic nie odpryskuje! Fakt faktem brudzi się bardziej i częściej ale to mały minus. My mieliśmy wózek po chrześnicy męża, objechała w nim więc dwójka dzieci i nie ma ani jednego zadrapania. Teraz chcemy kupić nowy wóżek ale nie wiemy czy jest sens, zobaczymy
Mamy coś takiego Super stan wózek PINOKIO uniwersalny Wadowice • Tablica.pl tylko że kremowo-czerwony z białym stelażem (nie wiem czy się fotki wyświetlają bo raz są a raz ich nie ma :-/ )

Ostatnia edycja:
Patra to mnie trochę uspokoiłaś z tym białym stelażem:) Fajny ten wózek, który wkleiłaś:)

A tamten poszedł za 790 zł z przesyłką więc super cena:) Ale okaże się czy ponownie nie zostanie wystawiony;) Ale nie żałuje:)

Aniu.. tak właśnie obserwowałam tę aukcję.. gdy się skończyła, to moja pierwsza myśl: "chcieli za niego więcej niż 700 zł, no to dostali" :-D A mogli sprzedać Wam bezpośrednio i nie mieli by kłopotu z przesyłką i nie musieliby opłacać prowizji od sprzedaży do allegro. Ale nie ma tego złego.. bo ten Twój wózeczek, a raczej jego kolorki moim zdaniem dużo praktyczniejsze i ładne zestawienie..
Ja w środę byłam pierwszy raz na "rozpoznaniu wózkowym" - wcześniej nastawiałam się na x-landera xa, ale pojeździłam po sklepie nim i Tako Laretem i już dokonałam wyboru na korzyść tego drugiego, konkretnie kolorek Tissu 04: Wózek głęboko-spacerowy TAKO Laret Nowość 2012! KOLORY: Tissu! - HIT! Imitacja Lnu, Żakard SKLEP BOBO :-)

Martulko, ale śliczny kolorek:)

Ogólnie ten nasz nam sie bardzo podoba, ale są opinie, że męski kolorek :D ale to nic :)

No to samo dziś mówiliśmy, że chcieli więcej niż 700 ( a byliśmy w stanie dać więcej) no to dostali 10 zł więcej plus przesylka, babranie z wysyłką itd itp, ale nie wiadomo jak to jest z tą aukcją;)

reklama
Ania cena wózka z aukcji nie poszła już w górę, a oni będą musieli zapłacić prowizję od sprzedaży, nie wiem dokładnie ile , ale myślę że z 10 do 20zl, także interesu nie zrobili, no ale jak widać dobrze sie stało że go nie kupiłaś, bo z tego jesteś bardziej zadowolona.

Martulka Laret to dobry wybór, ja też sie nad nim zastanawialam, ma super rozwiazania, takie przemyślane, składa sie go jednym palcem i jest stosunkowo miekki w porównaniu z innymi wózkami. Ale to nowość i nie ma jeszcze na aukcjach używek no to rozejrzałam sie za innym wózkiem, ale Laretem byłam zachwycona.

Do góry