reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
W hippie to my sie teraz z Adą pluskamy, kupuję ten żel do mycia ciała i włosków od 1 dnia życia :tak:

Kupiłam w Smyku czapeczki w dwupaku za 19,90 zł do tych spodenek w paski :)

Ostatnia edycja:
Eve to super:) Ja kupiłam opaseczkę śliczną w Hm'ie:) Dostanie na zająca ;)
Czapeczki musze dokupić bo jeszcze nie mam takich małych na początek.

Właśnie nie wiem czy nie wymienić jutro Nivea na Hipp, ale się zastanowie. Tak samo linomag z filtrem na Nivea ;)

Eve no ja wiem:) Się śmiałam bo wspominałaś, że Ci sie biały stelaż nie podoba haha :)

Jelsa to masz już doświadczenie z wózkami :) Te roany fajne wózeczki są:) No to super, że udało CI się używany kupić:)
A jesli mogę zapytać to ile masz dzieci?:) Z czystej ciekawości;)

Makarska jest piękna, te rejony cudowne:) Tylko plaża kamienista, ale to zależy kto czego oczekuje;) ale ciicho bo zataz dostaniemy ochrzan, bo to nie ten wątek :) (pozdrowienia dla naszych moderatorek)

To tak przy okazji wyboru wózka i fotelika sobie gadamy. Mojej córce wcale kamienista plaża nie przeszkadzała:tak:

aniu - jak Wam sie podoba to najważniejsze :tak:

Eve ja tam nie wiem już co mi sie podoba a co nie :)
Wiesz podobać się to jedno, ale biały stelaż jest mniej praktyczny. Tak samo boje się , że białe szprychy mogą odpryskiwać tzn kolor, farba czy co to tam jest :) No, ale nie ma co, wciąż zmieniam zdanie. Mąż zresztą też.

reklama
Do góry