reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Aniu jaki tam męski? Jak dla mnie bardzo uniwersalny, zwłaszcza, że nie chcecie poprzestać na jednym potomku :-)
Jelsa też szukałam używanych Laretów, ale nawet nówek teraz jest max 2-3 aukcje i to w standardowych kolorach.. Mam o tyle dobrze, że moi rodzice zadecydowali, że "dorzucą do wózka" 1200 zł dla swojej pierwszej wnuczki, więc aż tak po kieszeni mnie to nie uderzy.. Zwłaszcza, że dziś wylicytowałam za całe 81 zł z przesyłką fotelik Tako wraz z adapterem: fotelik samochodowy TAKO (2248769541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. gdzie nowe takie zestawiki po ok. 200 zł chodzą. Można mieć wiele zastrzeżeń co do bezpieczeństwa przewożenia Maleństwa w takim foteliku, ale bardziej mi chodziło o ten adapter (nowy na allegro ok. 90 zł+przesyłka) bo dostałam "w spadku" Britax Romer Baby Safe Plus i w nim będę Emi wozić a być może i dzięki adapterowi będzie go można w stelażu umocować:-)

reklama
twilight ten model x-landera jest z 2007 lub 2009 roku, używek na allegro nie ma prawie, a jak są to w nie najlepszym już stanie ze względu na wiek - jedyny godny zakupu w przeciągu 2 miesięcy znalazłam ten: WÓZEK X-LANDER 3 W 1 GONDOLA, FOTELIK, SPACERÓWK (2232825580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale niestety nie zdążyłam wylicytować, bo sprzedającemu "go ukradziono" - pewnie sprzedał poza allegro :-(
Jednak jest szansa dla Twojego męża - wyszły X-landery X1 2012-2013 tu o nich więcej: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: X-lander X1 2012/2013 wózek głęboko-spacerowy gwarancja 2 lata! no i tu używek też nie ma, bo model za nowy :-(
To był mój pierwszy typ na wózek, ale cena nowego niestety dla mnie zbyt wysoka i już te żółte sprężyny mnie nie zachwyciły jak te czerwone.

Dzięki Martulka! :-) No własnie mojemu też czerwone się bardziej podobały. Wczoraj mi go dopiero pokazał i nie miałam czasu poczytać więcej na jego temat. Ale muszę się zagłębić ;-) Nowa wersja miała chyba wyjść w marcu. Jak pojeździmy po sklepach to może też się czegoś dowiem ;-) Ale dzięki raz jeszcze :-)

ania aneczka - to ja chyba przegapiłam Twojego posta, że wózio już kupiony i zdjecia dopiero zaobzczyłam :tak: Ale powiem Ci, ze ma coś w sobie i kolor tez mi sie podoba, ale ja lubię niebieskie, granaty, turkusy (ale to już wiesz:-D )

twilight - faktycznie starszego x-landera będzie trudo kupić , bo nie sa już produkowane ale te nowe z bobowózków są następcami x-1 i można je kupić za niezłą już cenę 2200 zł. ( w sensie dużą cenę)

Ostatnia edycja:
Eve a no kupiony kupiony i SPOKÓJ TAKI MNIE OGARNĄŁ:)
Ja również uwielbiam granaty takie szkolne, marynarskie;) turkusy, niebieskie;) Tak samo jak uważam, że dziewczynka w niebieskim też ślicznie wygląda:) Ten nasz grancik w świetle fajny kolorek ma i te białe dodatki robią wrażenie:) Podoba Nam się:)
Martulko fajnie, że rodzice Ci pomogą:*
Twilight dobrze, że mąż się angażuje;)
Mój podjął decyzje za mnie - i dobrze:)

ania - pewnie, ze dobrze, wykazał sie facet inicjatywą :-D Na spacerówkę jane też mój sie uparł i koniec :-D a to czy dokupujemy do niej gondolę i fotelik to już moja decyzja była :tak:
Ale powiem Ci, że ten Wasz wózeczek ma coś w sobie i moze faktycznie to zasługa tego stelaża, ze wszystko tak współgra. No bo tylko krowa nie zmienia zdania - nie??:-D:-D:-D

Patili wklejam zdjęcia na dowód:) Wózek jest EXTRA !!!! I mega sie ciesze, mega mega :) I bardzo Nam sie ten wózek podoba:) Jest super:)

Brawo!!! Wozek prezentuje sie rewelacyjnie! I jak najbardziej pasuje i dla dziewczynki.

No to samo dziś mówiliśmy, że chcieli więcej niż 700 ( a byliśmy w stanie dać więcej) no to dostali 10 zł więcej plus przesylka, babranie z wysyłką itd itp, ale nie wiadomo jak to jest z tą aukcją;)

Bo tak to juz jest, ze chytry dwa razy traci...

Twilight poczatkowo chcialam ten model, ale 1) spacerowka nie jest przekladana w obu kierunkach jazdy 2) jest ciezki 16kg i 3) duzy po zlozeniu. My w koncu zdecydowalismy sie na x-Landera X-Move. Z Maxi cosi zrezygnowalam po przeczytaniu wielu krytycznych opinii nt. stelaza i kol.

Do wybranego modela x-Move kompatybilne sa nastepujace foteliki samochodowe: Maxi Cosi PEBBLE i CABRIO FIX, X-Lander X-Car oraz Besafe IZI GO. Czy ktoras z Was moze mi polecic ktorys z nich? Jakie foteliki macie? Na stronie ADAC z tesatmi fotelikow znalazlam wylacznie informacje na temat Besafe IZI GO.

reklama
ania-aneczka Jak byłam mała, to moja mama miała dla mnie i brata wózek granatowy i przechodziły przez niego 3 białe paski i też miał stelaż biały. Nie pamiętam kół... wyglądał bajecznie w każdym razie:-) Podoba mi się bardzo, pomimo że jestem fanką czarnych stelaży. No, ale jak juz ktoś napisał... małż będzie czyścił wózeczek Emilce:-D

Do góry