reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No jest jest tańsze:) Ale to zaraz sobie na spokojnie składy porównam:)
Wiem z opinii, że ponoć olilatum soft jest dużo bardziej wydajny niż oilan.

Eve a ponoć OILAN jest od 6 mca i leczniczo a Oilatum po prostu od samego początku.

Hipp też fajnie pachnie.

A na początek to chyba lepiej małą tubkę bo nie wiadomo jak dziecko zareaguje nie?

Ostatnia edycja:
za to ciebie EVE to powinni jako doradcę w wózkowym zatrudnić, nie mówiąc już o tym że JANE i MClaren to powinni ci płacić za promowanie ich produktów !!!! nasza kochana ekspertka :***

ania aneczka - miałam oba, nie podzielam tego zdania, skończyły się mniej wiecej po tym samym czasie :tak:. Zresztą oilatum soft to już jak sa jakieś mega problemy ze skórą u dziecka. Emolium też ma właśnie te płyny do kapieli, trzeba by zobaczyć który tańszy, bo składy raczej będa mieć podobne. Emolium to kosmetyki także do problemów ze skórą atopową - bardzo dobre zresztą.

DariaN - najśmieszniejsze jest to, że mi sie maclareny nie podobały :-D ale jak nabyłam (tzn Ada sobie go dosłownie wybrała w sklepie, ja zobaczyła ten wózek, a stało ze 50 innych spacerówek, to pół sklepu do niego biegła wsiadła i koniec, wyszłiśmy już z nim ze sklepu, a miał być odesłany do innego sklepu:-D ) to uważam że nie ma lepszej parasolki :tak:

Ale tak na powaznie to ja sie dziewczyny nie uważam za zadnego eksperta, naprawdę, znam poprostu parę marek, trochę czytam, zbieram opinię nt czegoś co samą mnie zainteresuje :tak:

reklama
Do góry