reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja smaruję dziecko przy każdej zmianie pieluchy. Z racji tego, że bepanthen, linomag i inne maści są mało wydajne, a swoje kosztują - ja biorę od pediatry receptę na maść robioną na bazie linomagu. Super sprawa - płacę 10 zł za duże opakowanie i starcza mi na ok. 3 m-ce.

reklama
Dziś, tak jak kilka dni temu Nadalka, wybrałam się z moim A. po chleb do sklepu:

i to On się nie potrafił opanować.. ale miałam ubaw :rofl2: i jeszcze więcej radochy po powrocie do domu :-D

Martulka cudne body:tak:

Patili ja Ci nie pomogę, bo nie używałam
:no:

ja jak Wam zazdroszczę tych zakupów przy okazji kupna chleba:-D:-D

ja muszę poczekać az sie dowiem jaka płeć, wtedy biorę sie za przegladanie rzeczy po Igorku. On się rodził w lutym a teraz dzieciaczek będzie letni więc i pewnie z garderobą mogę nie trafić:eek::eek: po remanencie robie dokładną listę brakujacych rzeczy i wybieram sie na łowy:-D:-D

wika to tak jak ja, czekam na płeć, dużo rzeczy mam po Zuzi, więc jak będzie znana płeć to zrobię weryfikacje... Zuz urodziła się w kwietniu więc też niektóre ubranka mogą być nietrafione. Ale tak mnie już korci by coś kupić hihi

oj jakie słodkie śpiochy :):):)
ajjj szkoda że mój sklep z chlebem mam na przeciwko a takiego z ciuszkami niestety obok nie ma w sumie to obok poza kosiarkami nie ma więcej sklepów więc chodź bardzo bym chciała idąc po chleb to nic dzidzi nie kupię ajjj,.... musze chyba powiedzieć że przestał mi ten chleb nasz smakować i trzeba zmienić sklep :-D

reklama
Do góry