reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Moskitiera na lato OBOWIĄZKOWO!!! Świetnie chroni Maluszki przed owadami, muchami, komarami. Folia przeciwdeszczowa też, bo szybko narzucisz i Maleństwo nie zmoknie a parasolka w ogóle nie zdała u mnie egzaminu:no::no: Za cholerę nie potrafiłam jej odpowiednio ustawić:baffled::baffled:

reklama
Wika właśnie do mnie też rożki nie przemawiają, ale na wyjście ze szpitala będę miała i w razie co się rołoży własnie jako kołderkę czy kocyk.
Wkleje jeszcze pościel i reszte tak dla siebie :) Mam wielką radochę z tego :)

Załączniki

• CIMG2915.jpg
    CIMG2915.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 53
  • CIMG2914.jpg
    CIMG2914.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 59
myszkowska super zakupki
patili ekstra mebelki
EVE doczekałam się wkońcu odpowiedzi niestety jest już sprzedana :(((((
Twilight kochana jesteś jak widzisz jest już za późno :( ale dziękuję :)
a ja wygrałam dziś aukcje Zobacz załącznik 452003sukienka george za 5 zł !!!! tak na pocieszenie chyba

Darian! Jaka sukienka piękna. Sama bym swojej niuni kupiła ją :)))

noooo Ania-aneczka niezłe zakupy :-):-)
boski też kocyk z kolalą ;)
i w ogóle, już chyba baaardzo dużo macie co? ja to pieluchy w czerwcu kupię ;D
wanienka wygląda porządnie :tak:
co do rożka, to mi, jak się zajmowałam dziećmi sióstr to bardzo dobrze się usypiało maluchy w nich, jak się tak zawinie, zawinie to szybiej wydaje mi się usypiają ;) tylko, że u nas będzie lato... nie wiem czy nie będzie za gorąco.. ja w każdym razie i tak dostałam w spadku po najmłodszej siostrzenicy ;) dobrze, że się trafiła, bo sis prawie wszystko dla niej nowe kupiła, a twierdzi, że to jej ostatni dzieciaczek, bo ma już 3 sztuki hehehe
jak tak patrzę na te wszystkie rzeczy to tak mi się już chceeee... :-D

Agga mnie się akurat te otulaczki nie podobają. Kwestia gustu.

Ann już mamy prawie wszystko :) Zostały tylko kosmetyki dla dziecka typu octenisept, płyn do kąpieli, krem jakiś z filtrem, sól fizjologiczna, espumisan, może herbatka koperkowa i takie tam. No i dla mnie koszule do karmienia i biustonosze , ale to już w Maju.Czerwcu. Wózek tez zamówimy na początku czerwcu. A tak to chyba wszystko.
Nawilżacz dokupimy zimą dopiero, leżaczka jednak narazie nie kupujemy. Zastanowimy się nad matą , ale to tylko od funduszy zależy więc jeszcze jest czas na to. No i jeszcze pieluchy tetrowe i flanelowe, ale to moja mama mi uszyje flanelkę i tetre też mi mama załatwiła.
Uwielbiam te zakupy robić, ale ciesze się, że już tyle mamy bo już coraz ciężej jest hehe;) A zresztą jak będzie ładna pogoda to będę mykać do ogródka i nie będę musiała już biegać i myśleć o wyprawce:)

Ania-aneczka ale lowy! Szczegolnie podoba mi sie ten kocyk z koala i reczniczek; rampersiki cudo.

Agga rowniez zakupilam otulaczek z Motherhood - slonie na kropeczkach. Jest uszyty z bardzo mieciutkiej flanelki, wlasnie taki sam raz na lato. Rozka nie kupuje, ale chce na jesien-zime kupic cieply spiworek do spania.

Ann rodzenstwo to skarb! Troche zazdroszcze tych wszystkich darow! My nie/stety wszystko musimy kupic sami, bo ostatnie dzieciaczki w rodzinie w pieluchach chodzily 20 lat temu :-D

reklama
Do góry