reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mela akurat z tych jeśli chodzi o kolory to były tylko zielone, niebieskie, różowe:) Eve pisała, że starczaja na pół roczku jak sie kładzie na tym podpórku a później jeszcze z drugiej strony dzidzia siada:) A później i tak będziemy się pewine z maluchami kąpały:) A mąż chciał bym mogła spokojnie sobie bez niego radzić a faktycznie jak nalałam wody to nie takie lekkie jest :) jestem zadowolona ostatecznie:)

reklama
mamcia ale z Ciebie modna ciazowka! Szczegolnie podoba mi sie ta kimonowa tunika. Sama kupilam z Happy Mum takie kimonowe t-shirty, nosi sie je bosko!

Czy stosujecie jakies kremy na brodawki? Znacie moze krem firmy Lansinoh na popekane brodawki? Podobno nie trzeba scierac go z piersi przed karmieniem.

Czy stosujecie jakies kremy na brodawki? Znacie moze krem firmy Lansinoh na popekane brodawki? Podobno nie trzeba scierac go z piersi przed karmieniem.

Położna mojej koleżance, która niedawno urodziła i miała problem z brodawkami, poleciła MALTAN. Ponoć dobrze jest się nim smarować na dwa miesiące przed porodem żeby wzmocnić brodawki. Nie jest też drogi.

Ten maltan ja stosowałam jak mi Ada piers załatwiła, potem kupiłam te nakładki (tzn M mi kupił jeak jeszczew szitalu byłam), ale i tak najlepsze jest włąsne mleko i nic nie kosztuje :tak:

Dziewczynki tymi zakupami wpędzacie mnie w kompleksy :-D

Miałam w buzzie i moskitierę (super), folię (na deszcz genialne wyjście) i parasolkę (była w zestawie), al gdybym miała kupować wszystko osobno, to folię i moskitierę napewno, parasolkę raczej nie. Choć do maclarena mam (za całe 25 zł :-D uniwersalna), do jane nie potrzebuję, budka sie dobrze naciąga.

Nie byłam dziś tego fotelika oglądać, bo jakos czasu brakło, ale chyba jutro podjedziemy. To jest ten dokąłdnie fotelik Fotelik samochodowy Jane Strata 0-13 kg (2218921681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co myślicie?? Tapicerka jest nowa, fotelik nie brał udziału w kolizji, jutro jeszcze to sprawdzę i chyba kupię, bo kolor ten sam co całego zestawu :tak:

reklama
wow jakie zakupy

Ania-aneczka nooo Ty już to masz wsio :p a co do tych nakładek na sutki, to one zawsze troszkę odstają, ale spoko dziecko da radę pociągnąć, ale jak za pierwszym razem nie załapie to spróbuj ponownie, mi Zuzia załapała od 1 razu, a położna mi odradzała ale jej nie posłuchałam i nie miałam żadnych problemów z butlą, a wiem, że wiele dzieci nie może z sutka przestawić się na smoka, więc jak dla mnie duży plus, a nakładek używałam przez cały czas karmienia, po każdym karmieniu wrzątkiem je polewałam :)

Do góry