reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Aha, no ja mamuta komody nie mam, ale znajoma będzie chciała szafę sprzedać z tej serii, bo musiała przemeblowac pokój, za chwilę drugie dziecko jej sie rodzi.

reklama
U mnie zakupy planowane na ten miesiąc już zrobione. Czekam na paczkę od naszego polecanego sprzedawcy - zrobię foty jak przyjdzie.
A w czwartek byliśmy w Mama i Ja i zakupiliśmy łóżeczko dla malucha Klupś safari bo W. się bardzo te meble podobają i już oznajmił że jak młody już będzie miał swoj pokój to mu resztę mebli z tej serii zamowi.
Łóżeczko SAFARI KLUPŚ NOWOŚĆ @SUPER CENA@ (2218787650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kupiliśmy jeszcze leżaczek-bujaczek Cudowna Planeta i to narazie na tyle.
FISHER PRICE - BUJACZEK CUDOWNA PLANETA - T4145 (2234235941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W. się jeszcze napalił na karuzelę FP taką z projektorem ale narazie jego zapały ostudziłam i stwierdziłam że na to jeszcze mamy czas ale codziennie mi d... truje że może pojedziemy kupić.
Nie powiem mi się też taka strasznie podoba
FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (2229331463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i po wizytach w sklepie znowu mamy dylemat z wózkiem. Na początku była opcja Jedo albo Tako i W. stwierdził że jednak Tako Laret a teraz sam sie wacha i znowu nie wiemy co wybrać.

A ja znowu mam dylemat nad wózkiem. Po czwartkowej wizycie w Mama i Ja W. sam zaczął się wchać czy jednak Tako Laret czy Jedo Fyn. No i nie mam pojęcia co lepsze.
Plusy dla Jedo są takie że ma tą gondolke większą i może maluch by przejeździł całą zimę w gondoli. Minus - strasznie mi się nie podoba spacerówka w Jedo :baffled:, chodzi tu raczej o estetykę niż samą funkcjonalność bo na tym to się akurat nie znam za bardzo.
Plusy za Tako to to że delikatniej się prowadzi i ma rewelacyjny system składania i rozkładania. Szybki i prosty a to ja głównie będę go pakować do samochodu. No i jest mniejszy po złożeniu niż Jedo.
No i bądź tu mądry :baffled:

i ten wózek fajny i ten drugi
ja kupiłam wózek tej polskiej firmy Gabi i też fajny jest

ale zakupy boskie i te łóżeczko safari
az ciekawa jestem jak będzie wyglądać cały taki pokoik :)

Kopfer super zakupy! Strasznie mi się podobają te mebelki :-) Łóżeczko mamy już obiecane od koleżanki, a ona ma takie zwykłe. Ale nic to! Odbiję sobie na czymś innym ;-)

Patili to życzę ci abys karmiła w nocy ;) w tym fotelu
ja miałam fotel ale jak mi przyszło kilka noc z rzędu powstawać to mi się odechciało :D

Nie bardzo rozumie co masz na mysli!? Z tego co sie orientuje nocne wstawanie na karmienia jest nieuniknione, a trzeba gdzies kruszynke nakarmic.

Kopfer sama zastanawiam sie nad lozeczkiem tej firmy; wybraliscie bardzo ladne.

DariaN ja rowniez myslalam, ze ta komodke masz juz kupiona. Nic sie nie martw, jest jeszcze troche czasu i na pewno znajdziesz cos pasujacego. A sukienusia urocza!

kopfer
user-offline.png
lozeczko mam takie same ;-) Takze, mnie sie bardzo podoba.. a reszta tez super ! :)

Rowniez uwazam, ze na bezpieczenstwie maluchow nie mozna oszczedzac; przeciez juz od momentu poczecia i calej ciazy chuchamy i dmuchamy, zeby maluszki byly zdrowe! Wiadomo, ze te pierwsze foteliki beda uzywane przez krotki okres czasu, wiec moze faktycznie popytac wsrod znajomych czy sasiadow. Moj R pytal wczoraj, czy nie mialabym nic przeciwko jakbysmy ze szpitala wrocili metrem (5 stacji), bo on pewnie bedzie jeszcze w szoku i nie chce jechac autostrada przez pol Wiednia! :cool2:

Eve nasza wozkowa ekspertko, czy masz moze jakies zdanie na temat wozka Maxi Cosi Mura 4?

reklama
kopfer ja bym wybrała Tako
ty będziesz go składać i wkładać do samochodu
i tak uwierz mi po roku zmienisz coś na lekkiego a ten już ci nie będzie potrzebny
chyba że mieszkasz gdzieś w swoim domu to inaczej

Do góry