reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Patili śliczne rampersy :) Sama mam kilka z Babaluno i też mam nadzieje, ze w nie Brzdąca odzieje :-D:-D:-D
Eve, cudności :) A sukienka w grochy wymiata :)

reklama
ania - ja classic bo mi się wizualnie bardziej podoba i mam własnie wrazenie, że ona bardziej na wózek zachodzi.

Buzza nie polecam, bo tam któraś sie zastanawia :tak:

no dziewczyny jakie nabytki, cudne:):) ja też tak jak ania - aneczka czekam na wypłatkę i wpadam w dalszy nałogowy zakupoholizm:):) no chyba,że remont nas pochłonie emocjonalnie i finansowo:)

Dziewczyny sukienka była za 19,90 a wzór wybierała Ada sama :tak: Już normalnie musze się z jej zdaniem liczyć. Zresztą podkoszulek nawet dla niej nie mogłam wybrać bo musiały być z Peppą :-D

ania aneczka - komplet niebieski jest 56, a zieony na 62. Ale to akurat zakupy allegrowe, cieniutka bawełenka, miłe w dotyku, 8,90 zł za sztukę.

Patili - śliczne te rampersy, choć mam ze 3 szt to choć na jedne sie skuszę :tak:

Kuźwa nie było mnie tylko kilka godzin a tu takie nabytki pięęęękne !!!!!

Ania - aneczka
gdyby nie to że ma już pełno ciuszków i teściowa (przyszła) nakupiła też sporo to pewno bym bez wahania kupiła te ciuszki ale tak to jednak mnie troszkę cena odrzuca, wiem nie jest wygórowana za takie cuda ale jednak to 5 stówek :)
Patili - z tego co mi mówiła siostra R to teściowa same takie newborn i 0-3 nakupiła jak gadamy na skypie to mi co nieco pokazuje więc szkoda mi wydawaćkasy na te małe ciuszki bo będzie ich sporo na pewno :)
A twoje nabytki są śliczne :)
Nadii - tą stroną linkowała EVE w wątku linki ale ania-aneczka już ci podała o którą chodzi :)
EVE - śliczne ciuszki dla synka no i sukienka córci wymiata heheh :) też dziś byłam w tesco ale dziś ładniejsze dla chłopców właśnie były ciuszki niż dla dziewczynek, no jeden rampers mi wpadł w oko ale stwierdziłam że w lecie to żółty nie za dobry kolorek bo muszek od małej nie odpędzę i ostatecznie zrezygnowałam.
Eve a jakie spodnie kupiłaś w H&M bo ja też ostatnio kupiłam takie za 79 w kolorze czerwonym na zamkniętym chyba na focie mam je na sobie :)
No i dla mnie dziśprzyszły 2 bluzeczki na lato - znalazłam w necie fajny sklep z tanimi ciuszkami to se zamówiłam 2 żeby zobaczyć co to będzie ale za 19 zł to tragedii nie ma :)

Ja mam tylko jedną parę jeansów no i teraz te i to będzie wystarczajco, bo jeszcze w leginsach można chodzić :tak: Wzięłam rozm. 36 ale jeszcze jakby luźnawe, j nie wiem o co chodzi :-D

DariaN właśnie tę sukienkę mam zamiar przymierzyć;) choć mam jedną tunikę granatową tylko krótką do leginsów:) Ale to dopiero jak podjadę to zobaczę co i jak:)
Eve cudne spodnie, sama sobie bym takie kupiła. Ja dokupię leginsy 3/4 i jedne zwykłe po domu no i może spodnie bo te mam 38 i mnie już pod brzuszkiem cisną, ale to zobaczę jak finanse pozwolą.I tez uważam , ze styknie. Mam dwie tuniki, jedne leginsy, jedne dżinsy i narazie 3 bluzki, w które wchodze i to takie z przecen za 10 zł z new yorkera;) i gitara;)

reklama
no ja mam jedne spodnie te czerwone właśnie, jedne legginsy z panelem i jedną spódnicę z panelem taką trykotową fajną jak się ciepło zrobi do klapek a bluzki to raczej kupuję też jakiejś takie tańsze co będą później do latania po chacie i nic więcej, w weekend jak jesteśmy w domu to dresy bo najwygodniej i adidaski :) tez nie chcę za dużo kupować bo po cholerę :) problem był jak chodziłam do pracy no ale jak jeszcze tylko dwa dni zostały to po co inwestować!!?? happy mum ma fajne ciuszki ale ceny z kosmosu

dlatego myślę o jakiś ewentualnie spodniach tylko nie wiem jeszcze czy jeansy czy coś cieńszego zobaczymy

Do góry