reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania - nie ma za co :tak: Tu możemy o wszystko pytać, ja tez nie wiem wszystkiego, wiec tym bardziej ciesze się, ze jest ten wątek. Ja juz dzieci ie planuję, to moja ostatnia szansa "poszaleć" z wózkami :-D

DariaN Happy Mum ma REWELACYJNE ciuchy, ale cena masakrycznie wysokie.
Właśnie spódnica by się przydała jeszcze:) ale to jak cieplej będzie.
W Sobotę jedziemy do hurtowni więc może wstawię nowe fotki. Kupimy już wanienkę, stelaż mamy upatrzon taki fajny drewniany, kołdrę tzn wypełnienie , nakłady na brodawki do karmienia i to będzie chyba wszystko :) Zostanie tylko apteczka i kosmetyki oraz wózek:)

Dokładnie z bluzkami to nie ma problemu, teraz takie szyją, ze i na ciąże pasuję i bez. Z Adą chodziąłam w wysokiej ciązy w zimie i wiosną a też miałam tylko 2 pary spodni jeansów i stykneło, a do pracy chodziłam do 8 m-ca. Bluzeczki, spodenki zmieniałam, spodnie na biezaco prałam. Trudno że się powtarzałam, ale przynajmniej czysto chodziłam ubrana :tak:

eve ważne że czysto a że wciąż to samo trudno przecież nie sądzę że w pracy ci dodatek do ubrań dawali :) mi przynajmniej szef nie daje więc niech akceptuje to co mam :) hihih
ania-aneczka na stronie happy mum są jeszcze wyprzedaże no ale mimo wszystko bluzka z wyprzedaży za 100 to lekka przesada
ja szukałam na malcie w poznaniu tego sklepu bo rzekomo jest ale niestety nie udało się więc został H&M

aniu zobacz http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=b636&grupa_pom=outlet&pro=3

Ostatnia edycja:
widzę ze u was zakupowo jak nic :D
wika i co kupilas te pajace? i po ile?

ja dzisiaj polaziłam po koleżankach jak sęp :D
od jednej mam 4 ręczniczki takie mniejsze z kapturkiem
a od drugiej taki duży ręczniczek z kapturkiem :D

znalazłam używane łożeczko bukowe ( ponoć mocniejsze niż sosnowe) 25 km ode mnie i utargowalam 50 zł za nie :D
ponoć tam mieszkają w nim misie bo tej Pani córka śpi z nią w łóżku

EVE ja szukałam ten sklep dlatego że chciałam na wyprzedaży kupić jakąś sukienkę w maju mam komunię chrześniaczki
a w ogóle to wy takie chudzinki jesteście że może zobaczcie sobie na stronie tego sklepu Moda damska - bluzki bez rękawków, bluzeczki, koszulki damskie. Tanie, modne, wizytowe i eleganckie : sklep internetowy Avaro są fajne ciuszki i nie drogie zamawiałam tu te bluzeczki co mi dziś przyszły i są naprawdę ok aż byłam zaskoczona
a ja sobie zamawiam w happy mum spodnie przecenione ze 109 zł na 40

reklama
Do góry