reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN dzięki, znam tę stronkę:) U Nas też jest Happy Mum, ale za drogie ciuchy. Siedze w domu, więc nie są potrzebne eleganckie. Gdybym pracowała to bym zainwestowała pewnie w jakiś komplet.
Joasiah ja mam nakładkę do materaca właśnie niby nieprzemakalną bawełnianą. Ale dopiero wypróbuje więc sama musisz zdecydować;) Do mnie bardziej przemawia taka niż ceratka sztuczn, która nie przepuszcza powietrza.
A jaki to materacyk? Bo nie zrozumiałam. Ja mam gryka kokos.

reklama
ta pani nie wie dokładnie jaki on jest
ale ja jak zajadę to będę wiedziała
tylko się zastanawiam czy materacyk nie powinien być nowy
ale jak z tego co mi Pani opowiadała ze te łozeczko sluzyło tylko do zabawi a teraz sluzy dla misiów i stoi i zawadza

Daria a ty jakies bluzeczki kupiłas z tej strony?

Ostatnia edycja:
Kurcze dawno mnie tu na forum nie bylo:( T byl w domku przez 1.5 tyg i jakos na nic czasu nie mialam:(
Widze nowy watek wozkowy:p))))))))
super:)

My sie juz cieszymy naszym Mutsy 4rider:):):tak::tak::tak: stoi w pokoju i narazie corcia w nim lalki wozi:) ale jutro ma przyjsc przyjaciolka z synkiem na kawke to zapakuje go w spacerowke i heja na spacerek:) juz sie doczekac nie moge:)

Joasiah w takim razie ja bym nie kupiła. Ale to moje zdanie. Ja kupiłam nowy materac kokos gryka do tego klin i do tego to nieprzemakalne prześcieradło za 100 zł za ten komplet.

DariaN śliczna bluzeczka:) Bardzo bardzo elegancka:)

DariaN - super ta bluzeczka, lubie takie :tak:

joasiah - ja tez bym odpuściła, te małe materace jeszcze nie są takie drogie, wolałabym nowy kupić.

fasolinka ja się zastanawiałam nad tym mutsy, bo sis chciała mi gondole do neigo oddać i musiałabym tylko spacerówkę dokupić, super się go prowadzi nie?? :) jaki kolorek macie?

jak szaleć to szaleć
joasiah ja bym dla siebie używki nie kupiła a tym bardziej dla dzidzi no ale to już moja wersja każdy kupuje to na co go stać w danej chwili :) no ale z tego co pisze ania-aneczka to znów nie taki duży koszt
a co do bluzek z avaro to szukałam ich i jest ich tyle że nie mogę znaleźć zaraz zrobię foty to ci wstawie ok
EVE sukienki mają super ale ja chciałabym taka co wykorzystam po komuni też bo jednak to ok 200 zł jest jakby nie patrząc :)

reklama
no no Daria bluzeczka wręcz mnie zauroczyła :-) ja ogólnie mam brzuszek w ciąży i bez ciąży i sama chętnie bym sobie kupiła potem na chrzściny taką :tak: śliczna jest :-)

a co do tego materacyka no to jak uważasz skoro nie przeszkadza ci że ktoś używał... no to kup od tej pani i materacyk,...wszystko zalezy w jakim jest stanie i czy zależy ci na higienicznie nowym czy nie do końca?

Do góry