reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Joasiah - one pakowane są po 3 szt, ale o cenę nie zapytałam :zawstydzona/y: Jak kupię to dam znać :tak: Jak sie zbiorę, zeby pojechać. Wiem, ze dziś będe w okolicy bo jedziemy zamawiać drzwi do mieszkania i deskę na podłogę do salonu :tak::-D

reklama
ja będę pewnie u teściowej ale na święta gdzie ona ma tesco
trudno może innym razem kupię
bo ja już kupię na większe rozmiary tak 68 -74 już

o fajnie ci :)
ja to teraz wiem że jak dzieć będzie miał 8-9 mcy to już pizamki będę nakładała bo na te pajace można majątek wydać :D

ja te malutkie własnie mam bo odkupiłam trochę już ciuszków
7 pajaców na pewno mam takie 0-3 i 2-4
w ogole musze siąść i policzyć co ile czego :D

Eve potwierdzam, że w Tesco jest nowa fajna kolorowa kolekcja z kubusiem puchatkiem, myszką miki i takie tam - niektóre nawet są już przecenione - ja jedynie w Tesco ubolewałam nad faktem iż brak tam było rampersików w małym rozmiarze (kiedyś jeden trzypak mi siętrafił wstawiałam już foto i to tyle).

Aha i miałam ci jeszcze powiedzieć że napisałam do tej babki co linka wstawiłaś ile chce za te ciuszki bez licytacji bo naprawdę są śliczne - a w szczególności sukienusie - a ja niestety nie mam dla małej żadnej (zobaczymy co walnie za cenę). Mam nadzieję że jakąś rozsądną cenę bo jeśli nie to nie będę od niej brała. R. matka tak szaleje w Paryżu że już dwie torby ciuchów kupiła dla małej (tylko że oni przylecą do Polski dopiero jak się mała urodzi więc w gruncie rzeczy nie wiem na czym stoję z tymi ubrankami)

Ostatnia edycja:
Eve gdzieś ty to wynalazła - masakra chyba jakiś wariat - jak by mój mi do domu z takim wózkiem przyjechał to bym go chyba za drzwi wywaliła :)) no ale każdy ma inny gust przecież :)
Oj to mi tym wózkiem od rańca humora poprawiłaś nie ma co - wyczekujemy teraz odważnej !!!!

Na allegro można kupić takie cudo, która chętna :-D:-D:-D

Wy się śmiejecie a ja widziałam, ze ktoś kupił wózek jedo w malowaniu Lecha Poznań:tak: Ja oaobiście bym nie kupiła, wstydziłabym sie takim jeździć.

DariaN - wiesz jeszcze mi chodzi po głowie fotelik do mojego wózka jane strata. Znalazłam już nawet taki w kolorze mojego wózka :tak:

reklama
DariaN - jej aukcje za trochę idą, ale naprawde warto:tak: jak ja kupowałam to mnie wychodziło 12-15 zł za ciuszek z przesyłką, ale zazwyczaj było około 35-40 szt ubranek a to jest jakaś mega paka ponad 60 szt.

Do góry