reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
joasiah, super wiadomość :)

zawiozłam wózek do rodziców, bo u nas nie ma miejsca na garażowanie go do lata. Mama oceniła, że kolor ładny, ale jest taaaaki cięzki, że nie wie, jak go będę wnosić. No i się załamałam.....

sabib śliczna ta pościel, i ten ochraniacz taki solidny się wydaję - a nie taka szmatka , która się roluje:):) heh nie dziwię się ,ż e ubrałaś pościel - ja też rzeczy dla malutkiej średnio raz w tygodniu rozkładam i uśmiecham się jak mysz do sera:)i tylko robię to kiedy mężula nie ma w domu - bo biedny by pomyślał,że ześwirowałam:)
wika - jej a jednak dla chłopaków też są super ciuszki - nie tylko dziewuchy to strojnisie, a Twój synuś będzie jak mały elegancik:)

dzięki Joasia za linki, piękne te rożki, ale ten rożek sabib jest jeszcze ładniejszy, może to jakaś inna kolekcja, sabib a ile za niego zapłaciłaś? jeśli można

A ja dziś dostałam pierwszą część wyprawki:)

A zamówiłam:
  • Pieluchy: Pampersa i Belli Happy,
  • aspirator Fridy i filtry,
  • kołderkę z podusią,
  • materacyk / mata do kąpieli,
  • podkłady do przewijania,
  • rękawiczki niedrapki x 2,
  • paklanki,
  • cążki do paznokietków,
  • śliniaczki
  • gaziki do pępuszka
i dla siebie majtasy poporodowe jednorazówki :)

I niby tylko to a ja jakaś taka szczęśliwsza się zrobiłam :).
AA i dostałam 4 torby ubranek dla dzidziusia, a są takie śliczne, że łohoho :) z tym, że pół na pół dla chłopczyka i dziewczynki, bo ja przecież dalej nie wiem kto u mnie mieszka w brzusiu :)

reklama
Do góry