reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Agulka mi się ostatnio podeszwa odkleiła po 10 minutach od założenia, i to w balerinkach :)
I teraz czekam czy mi oddadzą kasę, bo już nie chcę tych butów :) Jeszcze tydzień mają na odpowiedź..

to Edzia Twoje buty pobiły moje:-D

mi kiedyś w koturnach po 2 dniach się zdarł flek.. babka powiedziała że na to nie ma reklamacji .. to po uj takie gów.no sprzedają :crazy:

Dziewczyny pomocy zamawiam pieluchy u naszego sprzedawcy te podwójne i ile ich zamawiałyscie?
i jeszcze ile opakowan tych wkladek laktacyjnych z jonsona 2 opakowania starcza na poczatek?
i ile opakowan podkładów poporodowych pak. po 10 szt?

Ostatnia edycja:
Ania pieluch tetrowych, ja akurat mam 15 szt, a wkładek laktacyjnych 2 op. Na początek starczy :) Choć one idą jak woda:-)

ania- pieluch nie wiem ile zamówię, chyba 10 sztuk. wkładki chyba zamówię 4 opakowania żeby potem nie płacić za przesyłkę, w rossmanie patrzyłam i są droższe niż na allegro a idą jak woda więc się nie zmarnują. Podkładów kupię chyba 3 sztuki.

darian- ja nie byłam zadowolona z wkładek TT, strasznie się wałkowały, zbijały, cuda się z nimi robiły

Daria, flanelki też są fajne... ja dużo korzystałam z flanelek :) Powinno Ci starczyć... zobaczysz, czy Malutka będzie bardzo ulewać, to najwyżej sobie dokupisz :) Iguś mało ulewał, miałam przy nim 20 pieluch tetrowych i połowa mi zostala nieruszona:tak::tak:

Ania, podkłady mam 2 paczki

na początku właśnie wkładki strasznie szybko idą, jest nawał mleka i poprostu zalewa (nie wszystkie napewno ale ja pamiętam z poprzedniego razu) będzie lato i pamiętam że musiałam się myć kilkanaście razy dziennie, bo było gorąco i ciagle tym mlekiem śmierdziałam, okropność była.

reklama
A dziewczyny jak chodzi np o kolor grzebyka bo sa dwa kolory, czy pieluszek flanelowych to maila trzeba mu wysłac z tym jakie kolory sie chce, bo tu zadnego info nie widze

Do góry