reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Jelsa - ale to jest watek czerwcowy, ja bym nie była zadowolona jak by się tu jakieś "obce" udzielały w naszym zakupowym. Zresztą ja nie mam czasu na czytanie całego forum, bo na tym sie świat nie kończy. Jak ktoś potrzebuje pomocy to ja chetnie pomogę.

reklama
Daria, wow jakie śliczne te łowy :) A śpiworek jaki cudny :)

Sabib, nooo widzę, ze też zaszalałaś :)) Śliczne rzeczy :)

Nadalka, super butki ;)

Ania
, nie ma to jak połączyć przyjemne z pożytecznym :)

Twilight, jaka ładna bluzka :) M. ma gust :) Gratki dla niego :biggrin2::biggrin2:

Joasia, ja też myślę, ze nie powinnaś odchodzić z forum :no::no:

ja dzisisj tez szalałam na ciuszkach, ale dla Igusia :) też sie pochwalę, a co:-D:-D

Zobacz załącznik 450916
Zobacz załącznik 450926Zobacz załącznik 450927Zobacz załącznik 450928Zobacz załącznik 450929Zobacz załącznik 450930

Ostatnia edycja:
tak OT raz dostałam ostrzeżenie że napisałam post pod postem
jezu zagotowało się we mnie prawdę powiedziawszy
bo jak żyję na forum BB odkąd się udzielałam zanim Zuzię urodziłam nie dostałam
dla mnie to jest śmieszne takie coś , my jesteśmy osobami dorosłymi a mam wrażenie że to ma być wszystko podporządkowane jak dzieci w przedszkolu czy w szkole :/
tak samo z wózkami....
nie powiem mi się zrobiło cholernie przykro
równie dobrze mogłabym powiedzieć że po raz ktoś kolejny wkleja ooo rożek albo coś tam ale uważam że każdy ma prawo do podzielenia się tym co chce a nie co cenzura nakazuje- To tylko tyle na ten temat

wika fajne spodenki dla Igusia kupiłas
ja dla Zuzi mam wypatrzone i się zastanawiam nad nimi :D

zbajerowałam ciocię to mi dołoży do wózka stówę, jeszcze muszę mamę zbajerować :D

sabib świetna pościel nie będziesz żałować, feretti to dobra firma jest :)

pewnie pomyslicie że mam kuku ale nie mogłam się powstrzymać żeby nie poubierać tej pościelki :-) oto efekt :-)
Zdjęcie0053.jpg

Jelsa - ale to jest watek czerwcowy, ja bym nie była zadowolona jak by się tu jakieś "obce" udzielały w naszym zakupowym. Zresztą ja nie mam czasu na czytanie całego forum, bo na tym sie świat nie kończy. Jak ktoś potrzebuje pomocy to ja chetnie pomogę.
Przecież ja tez chciałam tylko pomóc,
a poza tym niejedna z nas urodzi w czerwcu, więc chyba nie ma sie co tak sztywno trzymać tych miesięcy

wow dziewczyny parę dni mnie nie było a tu kolejne półki z ubrankami się zapełniły w waszych domach!!
SABIB super pościel.. REWELACJA!!
a JA NA MOICH WIELKICH ZAKUPACH UBRANKOWO przedmiotowych kupiłam aż:
Szczotkę do włosów i nożyczki do paznokci. Moja mama dorzuciła jeszcze skarpetki i czapkę;) Ale zaszalałam:-D

reklama
Sabib, to najlepszy moment na cieszenie sie zakupami :)

Właśnie, watek wózkowy... kto ma ochotę, ten czyta i sie w nim udziela... też jestem za:tak: Wszyscy będa zadowoleni:-):-)

Do góry