reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve , to jest może 35% tego co mam ... ale tak to jest ;) jedna koleżanka z dzieckiem ,druga z dzieckiem , i im maluszki wyrastają i nie mają gdzie ciuszków trzymać ;p to dostaje co tydzien co dwa , worek pełen ciuchów albo karton :-D jeszcze ani jednego ciuszka nie kupiłam ... no prócz na allegro raz mi się zdarzyło :p
jejku pozazdrościć kiedy ty zdazysz w to wszystko ubrać swoją królewnę :tak: to ja dla dwójki takiej ilości ciuszków nei mam co ty, ale dobrze jak masz od kogo dosatawać to nic tylko się cieszyć i brać :tak: a te bluzy z uszkami po prostu wymiatają :-)

a ja mam dylemat
koleżanka ma taki wózek do sprzedania w sumie za symboliczną cenę
Wózek Tako City Voyager (2216090298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
cos w tym stylu
nie wiem czy brać od niej ten wózek czy kupić jakąś używkę z allegro za nie wiem 500 zł
bo nie ukrywam że potrzebna mi jest gondolka bo i tak spacerówke pewnie kupię lżejszą ale jakaś tam stoi nawet w piwnicy
i tak się własnie waham bo sama nie wiem czego chcę

powiem tak, jeżeli nie zalezy ci na skrętnych kołach z przodu i sztywnej osobnej gondoli no to może warto...zależy za jaką cenę koleżanka chce sprzedać a za jaką wy chcecie kupić wózek bo na allegro jest wiele okazji na całkiem fajne wózki...ja patrzę głównie na to żeby moje maluchy miały osobne gondolki i siedziska w spacerówce no i żeby były to usztywniane gondolki bo taka gondola nakładana na spacerówkę to powoduje że wózek jest ciężki bo jakby nie było pchasz i głęboką wersję i spacerową....nie wiem przemyśl to wszytsko zależy od tego na czym ci zależy i czy oczywiście finansowo dacie radę bo niektórzy moga marzyć o niebieskich migdałach a tak naprawdę ich nie stać i to też jest zrozumiałe...ja sama kupuję używany wózek dla maluchów ale cena jest dużo niższa niż nowego wózka a wózek wygląda jak nówka...nie podejmuj pochopnie decyzji przemyśl za i przeciw.... trzymam kciuki... a co do spacerówki na pewno wymienisz na lżejszą każda tak zrobi ale tego nie robi się od razu tylko zapewne jakiś czas i w tej będziesz wozić więc...no musisz zdecydować sama,....powodzenia :-)

a o to moja paczka od naszego sprzedawcy:
2012-03-23 13.38.07.jpg2012-03-23 13.38.38.jpg2012-03-23 13.38.47.jpgniby nic takiego a 220 zł nie moje :szok:

reklama
dziewczyny ale wy szalejecie z zakupami ,hohho :-) wszystko super :-) ja moze jutro meza wyciagne i pojedziemy zobaczyc posciel :-)
wika gdzie ten twoj maz upolował takie spodnie??? wlasnie takie na lato bym chciala ale nigdzie nie widzialam :-) moze tez mam w poblizu taki sklepik :-)

Wika fajnie masz z mężem :-) Też muszę mojego na jakieś zakupki zaprosić ;-) Mojemu się kilka razy zdarzyło kupować mi ubrania bez mojej obecności i za każdym razem trafiał w 10.

Wiecie co, oglądałam koszule do karmienia. NIC MI SIĘ NIE PODOBA! Wszystko jakieś takie szare, a jak kolory to takie w których wyglądam tak, że bez kija nie podchodź :confused2::dry:. A oczywiście te, które mi się podobają mają jakieś bajońskie ceny :confused2:. Kiepsko to widzę

joasiah ja też mam wózek z miękką gondolką.. nie jest ciężki bo z wkładką 16kg a te droższe wersje ok 14kg.. i też dałam 300zł.. niestety finanse raczej na rozpustę nie pozwoliły..

agucha super zakupy.. już coraz bliżej :)

twilight ja kupiłam sobie zwykłe szare takie, myslę że raczej i tak nikt nie bedzie mnie oglądał jak bedę karmić..

koleżanka chce za ten wózeczek 100 zł
ostatnio prowadziłam go razem z jej synkiem
nie powiem on się prowadzi nawet nieźle i płynnie prawdę powiedziawszy
w tym momencie nie stac mnie na wózek za 600 zł bo muszę jeszcze łóżeczko materacyk i ciuszki bo nic nie mam

Miękkiej gondoli bym sie chyba aż tak nie czepiała, bo przecież dziecko przyjdzie na świat w lecie, ale osobiście bym nie chciała takiej gondoli. Wózek również nie w moim stylu i niestety waga to już w ogóle klops. Jeśli nie musisz nosić to luz. Za ta cenę mozna zaryzykować.

Nadalka ja w ogóle nienawidzę koszul nocych :dry: Śpię albo w t-shircie, albo w takich satynowych ledwo za dupcię. Tym bardziej wolałabym mieć coś, co choć trochę mi się będzie podobać :-(

Sabib, spodnie są z Happy Mum... ceny Ci nie powiem, bo M. zabrał rachunek, bo musiał oddać sukienkę:tak:

kurcze ja śpię w koszuli ale tak jak Twilight w satynowej.... no ale na czas porodu i potem karmienia to jednak te bawełniane są fajniejsze... mnie w każdej z tych koszul nocnych wkurza to, że mają takie śmieszne obrazki na sobie.... jak nie kwiatuszki, serduszka, to zwierzątka albo postaci z bajek:szok::szok: no ja pierdziu... a jak jest jakaś fajna, to cena kosmos:eek:

reklama
Eve ja mieszkam na parterze więc nie będę go znosiła i wnosiła
jedynie co to te 3 schodki z klatki
mnie właściwie chodzi o to żeby przejeżdzić tylko zimę bo i tak potem już dzieć duzy i do spacerówki się przesiądzie

agucha jakie zakupy poczyniłaś super !!

co do koszul to ja jedną dostałam od koleżanki
i jeszcze mam dwie jak byłam z zuzią w ciązy
bo to takie zwykle rozpinane i w domu spałam czasem więc to mi odpada do zakupienia

Do góry