reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

fotelik.jpg

gondola.jpg

gon1.jpg

spacer1.jpg

przepraszam, na podgłądzie mam nieodrrócone, po wklejeniu się przekręcają, wrrrr

reklama
Róża, ta spacerówka montowana w ten sposób wydała mi się tak oczywista ( z racji tego że tez maiałam jane), ze zapomniałam Ci o tym powiedzieć, ze jej nie zdemontujesz :-D Wózek sie super prezentuje, fajnie, ze jesteś zadowolona.

DariaN - dziś na spacerku jak byłam z córką i psem to widziałam ridera z gondolą transporter :tak: bardzo to fajnie wygladało i czarny stelaż ma swoję klase :-D

Bo DariaN to wypnie samą spacerówkę, bo to kubełek jest.

no i nie wiem, czy to jednak nie jest gondolka capazo pro, taka instrukcja była do niej dołączona.

A w sklepie właśnie wystawili wózeczek czerwony! Ale już i tak podoba mi się nasz brąz :)

aaaaaaaaaa laseczki ale super stronkę znalazłam związaną z moim artystycznym zboczeniem i mam ochotę teraz skoczyć z okna że na takim zadupsku mieszkamy a na świecie tyle fajowych rzeczy jest. No zobaczcie same te zajebiste tkaniny dla dzieci nic tylko szyć najpiękniejsze ciuszki. Tego tam jest tysiące :szok: oto link :tak:
Fabric - Shop for Fabrics By Indie Designers - Spoonflower

EVE potrzebuje pomocy - no może tylko odpowiedzi czy na tym twoim wózku spacerówka ma odwracane siedzisko ??? czy tylko tak jak na zdjęciu???? kuzynce dziś pokazałam ten wózek twój i bardzo jej się spodobał tylko pytała właśnie czy siedzisko przekładane??

lete nadrobić wątki pozostałe bo sporo mnie nie było więc dużo do nadrobienia
Róża wózio śliczny :
a oto moje dzisiejsze nabytki o których pisałam wcześniej (dodatkowo bluzka i body które przyszły dziś z makrofoni)
20120322_204915.jpg20120322_204936.jpg20120322_204947.jpg20120322_205007.jpg20120322_205055.jpg20120322_205137.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
DariaN - a widziałaś tę nowość jane? Jane Muum + Matrix Nowość 2012 Bielsko (2206654772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A teraz odp. na pytanie twojej kuzynki, w challengerze, ani carrerze siedzisko jest tylko przodem do kierunku jazdy. Jeśli chodzi o osłonięcie od wiatru czy słońca to tu budka super zdaje egzamin, bo naciąga się do samego pałąka. Dziecko mozesz podglądac przez wizjerek na całej szerokości budy. Przekąłdane siedzisko ma twój, unlimit, slalom revers i cross reverse - ten ostatni najbardziej zbliżony do mojego JANE - WÓZEK - CROSS REVERSE - IRIS (+folia (2196451021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Powiedz kuzynce niech sobie poogląda filmiki na you tube, tam są wszystkie modele jane pokazane :tak:

Do góry