reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

moje wczorajsze łowy, oczywiście nie tam gdzie chciałam ale humor lepszy juz miałam:-)
100_5688.jpg100_5689.jpg

reklama
Fasolinka - a więc szykuje się pierwszy spacer na pusto????:-) nie martw się ja też już się nie mogę doczekać kiedy z wózeczkiem na spacer będę śmigała , już nawet obmyślam ścieżki na nowym osiedlu:):)
Darian - super te półśpiochy ja mam 3 szt - mam nadzieję,że na początek wystarczy:):) do tego jestem bardziej przekonana niż do śpiochów:) dziewczyny, nie wiem czemu ale tak mi się strasznie nie podobają takie śpioszki na szelkach - sama nie wiem co mam za zboczenie:) i przez to nie kupiłam jeszcze ani 1 szt:)
Eve śliczne zakupki:)
Ania - śliczna tuniczka w groszki:):) jejjj

Ostatnia edycja:
mela mam właśnie tak samo chciałabym chociaż jedne śliczne śpioszki upolować dla małej ale jak ogładam to jakkoś nie specjalnie jestem do nich przekonana. ja zamówiłam jedne w roz. 56 i jedne 62 i w sumie to musiałabym coś dokupić na dół bo nic nie mam za to na górę to już mnóstwo :)
a przed chwilą upolowałam w cdrl spodenki dla małej 62 za 9 zł !!!!! (przecenione z 49) i bluzeczkę na ramiączkach za 5 zł (co prawda roz. 52 ale za 5 nie mogłam się oprzeć) po pracy wstawię foto.

O jej Daria te półśpiochy przesłodkie. Też muszę dokupić. Mam same kiecki, jeszcze ich nie wyprałam, bo nadal nie mam proszku.
Ja śpiochów też nie kupuję.
ania-przepiękna ta tuniczka w grochy.
myszkowska- fajny wózio. Ja nadal nie wiem na co się zdecydować. Czekam na jakąś okazję.
Eve- te spodenki dla synka mnie najbardziej urzekły. Są cudowne.

mysza za to ja żadnej kiecki dla mojej królewny nie mam :/ może coś dostaniemy (liczę po cichutku) jedna mi co prawda wpadła w oko w CDRL ale cena mie nie odpowiadała (no bo 79 zł za sukieneczkę w roz. 62 to chyba lekka przesada co nie )

kupujcie kupujcie a kiedy będziecie kupować jak nie teraz :-)

ja ciuszków już nie kupuję, trochę mam a wczoraj i siostra powiedziała że już co nieco dla nas ma więc luzik :-) teraz czekam na przesyłkę od naszego ulubionego pana z allegro :tak:

no przeceiż jak zobaczyłam tą cenę w sklepie Cocodrillo to o mało zawału nie dostałam, ale na szczęście mam wejście na te ciuszki więc luz (jedynie co kuzynka mi mówiła, że kiepsko ogólnie mają z bielizną dziecięcą w małych rozmiarach ale ma to na uwadze)
a tak dla porównania - wiem że już o tym pisałam - kombinezon CDRL w klepie na zimę kosztował 169 zł dla noworodka, a kuzynka załatwiła sobie za 40 zł to chyba różnica jest co nie ??!!!

reklama
Ceny faktycznie są szokujące! Ale teraz w h&m, przy zakupie jednej pary body, drugą dostajemy za 50%!! ;)
A są naprawdę świetne.. ;-)

Co do zakupów, sama jeszcze nic nie zakupiłam, za to obkupiły moją córeczkę siostry mojej mamy.. ;)

Do góry