reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mońcia - jaka kolekcja, wpędzasz mnie w kompleksy kobieto :-D Ja to nawet połowy takiej kolekcji nie mam:tak:

ania aneczka - będzie dobry, nic sie nie martw. Mnie do zmiany planów trochę pchnął M, bo on bardzo lubił nasz poprzedni wózek i jak zobaczył cenę kazał mi odrazu kupić, bo potem moze nie być takiej okazji. No i zaczęłam sie zastanwaiać co robić dalej, czy dokupić tylko gondolę do niego czy w ogóle jeszcze jeden tylko głęboki wózek na pompowanych kołach. Nie powiem, ze chciałam jak najtaniej. Znalazłam na all tą gondolę i sie zdecydowałam. Nie wiem czy to bedzie dobre rozwiązanie na początek, bo, ze będzie poóźniej ok to wiem napewno (tzn jak już spacerówkę będziemy użytkować). Stąd ta zmiana stanowiska, mam nadzieję, ze sie nie gniewasz, ze zmieniłam front. Jak by co dalej mozesz na mnie liczyć w wyborze wózka :tak:

DariaN - pewnie, niech decyduje sama, zeby potem pretensji nie było :tak: widzisz jej brakowało tego w x-landerze, a ja w quinny woziłam cześciej przodem do kierunku jazdy, bo łatwiej sie wózkiem manewrowało. Zmieniałam ze względu na słońce, wiatr, ale tam buda była w zasadzie żadna, wiec jak nie miałam parasola przypiętego to licho było.
Ty jeśli jesteś zdecydowana na ridera, to nie zmieniaj typu, on slicznie sie prezentuje, widziałam wczoraj na spacerze, ta gondola transporter na zyw bardziej mi sie podobała niż na zdjeciach. Mum jest nowością, moze być mało opini o nim, ale jest ładny, podoba mi sie.

Eve , to jest może 35% tego co mam ... ale tak to jest ;) jedna koleżanka z dzieckiem ,druga z dzieckiem , i im maluszki wyrastają i nie mają gdzie ciuszków trzymać ;p to dostaje co tydzien co dwa , worek pełen ciuchów albo karton :-D jeszcze ani jednego ciuszka nie kupiłam ... no prócz na allegro raz mi się zdarzyło :p

Mońcia kolekcja piękna jak przystało na małą księżniczkę :)

EVE ja osobiście oglądając ridera w necie też nie zwracałam na niego uwagi, a wręcz przeciwnie mówiłam że w życiu nigdy tego wózka bym nie kupiła, no ale jak zobaczyłam na żywca to zmieniłam zdanie i wózki które były moim faworytem odpadały w przedbiegach, no jedynie tego recaro babyzen na żywca nie widziałam, bo kobitka w sklepie mi mówiła, że mieli ten wózek ale tylko jeden i że nikt nawet o niego nie pyta więc jej szkoda miejsca dla tego wózka w sklepie (a cena nie mała bo spacerówka 2999 zł plus 1000 gondolka i nawet nie wiem ile fotelik) - mówiła tylko że minusem tego wózka był brak blokady przedniego koła (a to trzykołowiec) :)

My też jesteśmy na etapie wyboru wózka...tz bardziej ja jestem bo mój B. stwierdził ze on sie nie będzie wtrącał, bo przecież ja będę nim jezdzić ;-). Na razie spodobał mi się Tako Laret z tym, że jest dość ciężki i problem z tym, że to nowy model więc nie znalazłam na jego temat zbyt wielu opinni. Muszę wybrać sie jeszcze do większego sklepu i pooglądać więcej modeli.Potrzebuje takiego który sprawdzi sie w terenie i nie będzie zbyt ciężki.

Co do moich zakupów dla Małego...jestem przeszczęśliwa, bo udało mi się w super cenie wylicytować taką kołyskę Promocja ŁÓŻECZKO KOŁYSKA FISHER PRICE Zen GRATIS (2208112613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Ubranek już mam pół szafy :-). Córa zabrała się za przebranie swoich ubranek w kolorach takich dla chłopca. W resztę zaopatruje się na razie w ciucholandach...te malutkie rozmiary są naprawdę w super stanie i można je kupić za grosze.

Dziewczyny super te wasze zakupki:) az sie lza w oku kreci:) wzruszam sie na widok takich slodziakow:)
My dzis czekamy na wózio:) Chyba synka od kolezanki pozycze zeby sie nacieszyc:) hihhihih
Mam nadzieje ze ten 4rider okaze sie strzalem w 10:) ale w razie co mamy jeszcze implasta driver4xl, bo teraz nie tak latwo sprzedac wozek:(

fasolinka mówisz o Mutsy 4rider? Starsznie podobał mi sie ten wózek i byłam przekonana, że to włąśnie ten. Ale na szczęście oglądałam go w sklepie. Przy moim wzroście (1.62 m) nie sprawdziłby się...rączkę musiałabym spuścić na taką wysokość, że podjeżdzanie pod krawężnik byłaby bardzo trudne, bez pomaganiu sobie nogą. No i podobno na nierównej powierzchni też się nie sprawdza.

reklama
wow Moncia szacun za kolekcje, piękne! a te z ogonkiem hihi

kosinka super ta kołyska, my dla Zuz mamy z tej serii fotelik do karmienia i jest boski, ma prawie 3 lata a nic się nie zniszczył

Do góry