reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a ile kosztują buciki dziecięce, przecież wielkosciowo to 1/10 dorosłego kapcia, a cenowo- prawie tak samo:angry:

reklama
Nomad przyjechał :) :) prowadzi się super, te pompowane kółka są duże i b. fajne, o amortyzację się nie martwię. Nie będzie więc odsyłania do sklepu, chociaż jedna rzecz mnie zaskoczyłą in minus, w ogóle o tym nie pomyślałam: spacerówka nie jest taka klik kilk jak gondola i fotelik, od cholery tam napów, rzepów itd. Plus taki, że składa się razem ze stelażem, ale minus taki, że nie dam rady jak przy córce: wnosić jej w siedzisku i zostawiać siedzącą pod mieszkaniem i wracać po stelaż. Demontaż spacerówki jest skomplikowany, a zdjęta ze stelaża jest b. miękka i sama "nie siedzi". No cóż, będę dziecko zostawiać w łóżeczku i pędzić po całą spacerówkę na parter...

jest dużo ładniejszy niż na zdjęciu sklepowym: ciepła czekolada z pomarańczem a nie jakaś zgniłą zieleń. I stelaż też ładniejszy na żywo niż na fotach. bawimy się w składanie i rozkłądanie wszystkiego od 2 godz. :)

Ostatnia edycja:
no to Róża tylko się cieszyć z udanego zakupu....na szczeście spacerówki nie musisz non stop wyciągac i zakładać więc to że jej złożenie w całość jest skomplikowane to nie bedzie duży problem dla ciebie zwłaszcza że składa się wraz ze stelażem :tak:jak dla mnie będziesz zadowolona, skoro już jesteś to nic tylko sie cieszyć i już :tak: no i czekam tak jak Ann na zdjęcia tego cuda :happy:

Róża fajnie, że jesteś zadowolona :-)

Ja dziś wzięłam się trochę za czyszczenie "darów" bo nie ma co ukrywać, że nieco są zaniedbane. Rozkładałam też wózek... No cóż. W stanie jest niezbyt fajnym i ciężki jak cholera. Ma też dość dziwny system, że gondolę montuje się na zamontowanej i rozłżonej na płasko spacerówce. Chyba przez to jest taki ciężki. Ale może przyda się do bujania dziecka w domu, a jak się nie przyda to oddamy ;-)

reklama
popieram Ann, poza tym sama pisałaś że kolor ładniejszy niż na zdjęciach w internecie więc my czekamy na Twoje zdjęcia, które na pewno ładniej odzwierciedlą kolor i prawdziwość tego wózia :tak: rób fotkę !!! :-)

Do góry