reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria fajne te półśpioszki :)
ja planuję dla drugiego dzidzia tak około roczku może nawet wcześniej na noc zakładać piżamki bo wychodza taniej niż pajace :D

hino tak ja je polecam własciwie Zuzia wychowana na takich bodziakach i pajacach
a i pajace miałam te z George też nie do zdarcia :)

reklama
Ja te pajace do spania mam takie uniwersalne, zielone, kremowe, dokupię parę sztuk w tesco, bo mi odpowiadały.

DariaN - też mam podobne półśpiochy :tak: No dla jaj sie zapytałam czy cos się da jeszcze utargować, no i sie udało :tak: A dziś mi sie wlasnie przypomniało, ze mam taki lekki polarowy kocyk z quinny turkusowy i on będie pasował (bo guniaka miała kolor capri - śliczny był)

A tu sie jeszcze pochwalę zakupami:

synek

Spodnie chłopięce, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

Skarpety, rozmiar uniwersalny - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com ale ja dałam 3,50 bo jakas promocja 3 rzecz za 50%

córcia

Bluzka dziewczęca z krótkim rękawem, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

Bluzka dziewczęca z krótkim rękawem, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

Daria super te gatki:)
Dziewczyny early days polecam, sama przy malej uzywalam i bylo ok, bawelenka mila tylko niektore szybciej sie spieraja.
Co do ubran to zapraszam do oddzoielnego linka sprzedam-kupie bo ja bede miala chlopaka a ubranek dla dziewczynki mnostwo i chcem to sprzedac za jakie nie duze pieniadze.

My juz jutro bedziemy mieli WOZIO:)Ale sie mega ciesze, najlepeij to bym juz na spacer pojechala:)

EVE Daria fajne zakupy:)
Daria wózkiem się nie przejmuj, do lipca będziesz miała:) a potem do poznania wpadniesz i będziemy razem spacerować;)

agulka ja wózio miałam zamiar kupić w patiimaksie w poznaniu więc bym mogła od razu z tobą na spacera pykać heheheh :)

eve zakupki śliczne :)
fasolinka to pewnie żyjesz tylko oczekiwaniem na przesyłkę hihih :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry