reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny super zakupy...tak patrze i patrze i zrobiłam 3 zdj kilku rzeczy których kupiłam i mam tu w de...na nast tydzień przyjedzie wszystko to bede sie chwalić bardziej:))) Bo mam juz pościel mama zachwycona i wiele wiele innych rzeczy:) A to to co mam:) S7003529.jpgS7003530.jpgS7003528.jpg

reklama
Wika super, dzięki :) A podkłady kupowałaś te na "a" Absygent czy coś?
I ile kupiłyście wkładek laktacyjnych? bo jest pormocja 2 razy 50 sztuk za 24 zł , ale nie wiem czy warto aż tyle

hej hej.

Przy okazji wizyty u lekarza rodzinnego (w związku z przeziębieniem), wpadłam na chwilkę do lumpka i wyniosłam troszkę;-) dla synuszka:
DSC_0968.jpgDSC_0976.jpgDSC_0979.jpgDSC_0990.jpgDSC_0991.jpgDSC_0992.jpg

A najlepsze, że wszystko po 1 zł:-D i dobrych firm: Next, Disney, HM, Benetton:tak:. Zaszalałam, ale czuję się taka szczęśliwa. Kupiłam także, ale już w sklepie przewijak za 52 zł, ten dłuższy:
Przewijak na łóżeczko 140x70 ŻYRAFKA Klupś (2198494009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ania, jak będziesz karmić piersią to takie 100 szt wkładek pójdzie CI w mig.... Mleko leci ciurkiem z piersi, zwłaszcza podczas karmienia, z jednej piersi ssie dziecko a z drugiej czujesz jak mleko samo leci:-D:-D
Tak, podkłady kupiłam te na "A". 2 paczki. Ostatnio były dla mnie lepsze niż Bella.:tak:

Polcia, Hino, superaśne ciuszki : )

reklama
Do góry