reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No to idąc za ciosem, tzn. za Doe ja też wygrałam dziś licytację, co prawda nie tak korzystnie jak koleżanka, ale wymarzyłam sobie takie cosik:

po skonfrontowaniu z rzeczywistością - jak dla mnie zbędne niektóre elementy, wygrałam za 58 zł:

czyli: powłoczki na poduszkę i na kołdrę, baldachim, ozdobę z tiulu do baldachimu, prześcieradło z falbanką i ochraniacz na szczebelki, podobno mało używane, okaże się w jakim stanie jak dotrą :-D

Ekscytująca aukcje allegro właśnie przeżyłam ale za 118,50zł staliśmy się z T właścicielami...karuzeli Serenada Tiny Love, rogala do karmienia Matex, 2 kompletów pościeli w paski+ochraniacze nad główkę w tych samych kolorach i kompletu kołderka i podusia...ale się cieszę ;-) tym bardziej że "normalna" cena za samą używaną karuzekę to ok 90zł :rofl2::rofl2:
Oto ten cały komplet(bez kołdry i podusi)
2203042670_6

gratuluję, świetny zakup w świetnej cenie

martulka- swietny komplet:)

Martulka , piękny zestaw.... jak już mówiłam - kocham paski :-D i te kolory też :-D superaśny :) !!

no ja dzwoniłam do ojca do Niemiec i mi przywiezie proszek dla dzidzi :)

reklama
wow ile pięknych zakupów poczyniłyście ostatnio:tak::tak: Wszystkie cudne!!!!! I już takie poważniejsze:-):-):-)

Ania, ja też zakupię Lovele dla Brzdąca... przy Igusiu też używałam i byłam zadowolona:tak:

Do góry