reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Bąbelek, powiem Ci, ze czasami trafi się naprawde fajny uszanowany egzemplarz i jeżeli ktoś nie ma jakiś oporów przed uzywanym to nie ma sie nad czym zastanawiać. A jane wózki są wyonane naprawdę solidnie, materiały są solidne, dopracowany jest każdy szczegół, zreszta Róża sama zobaczysz, jak już Twój przyjdzie. Odrazu "czuc", że solidny jest. Z tego co mi wiadomo, to nomad ma o wiele lepsze opinie niż jego następca (unlimit), który jest cięższy i ma mniejszą spacerówkę, której to tak naprawdę czeka nas dłuższe użytkowanie niż gondoli. Ja sobie tak myślę, ze do rolek na przyszłe lato wciągnę używanego slaloma i będę uprawiać sport :tak:

ania aneczka - Ty chyba mnie pytałaś, gdzie będę trzymać wózek. Stoi teraz w kartonie, w rogu pokoju, nie zajmuje za dużo miejsca. Do piwnicy nie zniosę, bo u nas w piwnice są nie szczelne i jest wilgoć. W maju się przeprowadzamy także będzie gdzie trzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ekscytująca aukcje allegro właśnie przeżyłam ale za 118,50zł staliśmy się z T właścicielami...karuzeli Serenada Tiny Love, rogala do karmienia Matex, 2 kompletów pościeli w paski+ochraniacze nad główkę w tych samych kolorach i kompletu kołderka i podusia...ale się cieszę ;-) tym bardziej że "normalna" cena za samą używaną karuzekę to ok 90zł :rofl2::rofl2:
Oto ten cały komplet(bez kołdry i podusi)
2203042670_6

wow Doe.. po prostu śliczne.. te pościele, upatrzyłam sobie takie same, ale w innym kolorze (bardziej w różu).. A co do ceny to po prostu re-we-la-cja :-)

Doe co chodzi o pościel to kaszana totalna, jeżeli jest to firmy My Sweet Baby :zawstydzona/y: Z Kacprem miałam ta pomarańczową. Materiał szorstki (obowiązkowy płyn do zmiękczania), strasznie się gniecie i trudno doprasować (para obowiązkowa) i do tego na białym materiale ciężko sprać plamy (dziecięce proszki odpadają, odplamiacze mile widziane), na materiale robią się kulki :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że Twoja pościel jest inna gatunkowo (my mamy niby 100% bawełna), a tym samym lepsza :zawstydzona/y:

kaliope a jak tam pieluchy tetrowe? jakie wybrałaś? pojedyncze? fajne są bo właśnie chcemy z A zamawiać:) od tego p_r77 tak?
Doe super!! niezła kolekcja. A ta poduszka do karmienia to czym jest wypchana? jakimiś groszkami czy raczej jak poduszka?

Doe super że się udało za taką cene :) ja raz obserwowałam sobie ten ochraniacz w paski razem z przybornikiem :-D kocham paski :-D!! no i karuzele masz już dla Bąbelka :)

reklama
Agulka 2012- kupiłam najdroższe i największe, są duże i takie inne niż te które pamiętam:-p narazie są ok, zobaczymy po praniu:-) tak zamawiałam u tego p_r77
flanelowe są jedne bardziej miękkie inne mniej, na szczęście tych bardziej mam 3, a tych mniej 2:-p
przez pomyłkę zamówiłam jedną parę tetrowej kolorowej i jest słodziutka:-) w dinusie:-)

Do góry