reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN- 70 G:szok::szok::szok: to masz jeszcze więęęększy problem.

Mela - mam dokładnie tak samo! Nie wolno mnie wysyłać samej na zakupy. Dobrze, że nam sie takie empatyczne chłopy trafili:-)

twiligt- Twój tekst jest na wagę złota! Wprowadzam go w życie, jak za godzinkę wróci małż z pracy, to tak się będę tłumaczyć:-D Kupiłam mu specjalnie taka fajną bluzkę, to może będzie mniej kręcił nosem;-) Dobrze, że on na mnie nigdy nie krzyczy... chociaż może to i gorzej, bo tak bym się 2 razy zastanowiła zanim wydam kasiorke;-)

Doe, Ty to masz oko do tych zakupów. Dziękuję za info o leginsach na 3/4. Zamówiłam sobie czarne, białe i niebieskie. Będę mieć na wiosne i na ćwiczenia, bo jutro ide pierwszy raz poćwiczyć moje mięśnie na magicznej piłce.

reklama
Polcia super ten wózeczek:)

Twilight - podłapię Twój tekst , mogę ...??? ,, przecież jestem w ciąży,, - heh no tak to mi się należy i już:):):-D

DariaN- 70 G:szok::szok::szok: to masz jeszcze więęęększy problem.

twiligt- Twój tekst jest na wagę złota! Wprowadzam go w życie, jak za godzinkę wróci małż z pracy, to tak się będę tłumaczyć:-D Kupiłam mu specjalnie taka fajną bluzkę, to może będzie mniej kręcił nosem;-) Dobrze, że on na mnie nigdy nie krzyczy... chociaż może to i gorzej, bo tak bym się 2 razy zastanowiła zanim wydam kasiorke;-)

Bardzo proszę :-) Oby u Was się tak pięknie sprawdzał jak i u mnie. To argument z którym trudno dyskutować :-D

Doe superowy ten kombinezon :-)

Mamcia sorki ;D no widzisz, pokiełbasiło mi się, a to przez ta komórkę ;D
w ogóle zrobiłam się teraz mega niezdarna, a myślałam, że to ploty z tym roztrzepaniem ciężarnych, jakbyście mni edziś widziały jak ja gotowałam :D:D:D

Kochana, jak Ty byś widziała, jak wieszam kurtkę, odkładam umyte naczynia na suszarkę, albo przypominam sobie, co to ja miałam kupić(i potem tyle rzeczy dodatkowych kupuje, żeby nie było, że o czymś zapomniałam):-p

Lubie Sabib, więc pomyłka mnie nie boli;)

A chciałam wczesniej napisać "Ann! to ja! nie poznajesz mnie po piśmie?":rofl2:

Dobra, idę robić kolacje mojemu skarbowi, bo zaraz będzie w domku. Ależ się steskniłam za nimmmmmmmmmmm mmrrrr wykorzystam go w nocy:tak: Chyba, że będzie wtulwiony o zakupy:-p

A czy to wazne, ze zdaptery nie sa robione przez roana?? Mają pasować i koniec, nie rozumiem:baffled: .... Co do ceny tych adaterów, to faktycznie wysokie, trochę przesadzili, ale zawsze mozna poszukać używanych.
Wlaśnie boję się że coś może nie pasować, wózek, adapter, fotelik kazde z innej firmy, a używane kupiłabym chętnie, ale nie mogę znaleźć, więć od razu prośba ktokolwiek slyszał, ktokolwiek wie..

nasz nowy nabytek ;)

w193.jpg

w194.jpg

w195.jpg

reklama
Do góry