reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mońcia - Śliczny ten kocyk :tak: Ja jakiś jeden też musze kupić:tak:

Jelsa - trzeba by śledzić all i tablicę, tam często sie coś pojawia. To tylko kawałek plastiku, nie wiem dlaczego to takie drogie cholerstwo. Ja do quinny nawet nie wiem czy miała oryginalne, bo na nich nic nie pisze, pasowały i wszystko ok.

Doe - ale perełkę trafiłaś z tym kombinezonikiem :tak:

DariaN - do Ciebie mam pytanie, czy Ty widziałaś moze ta gondolę micro jane na żywca?? Bo ja sie chyba nie będe bawić w drugi wózek tylko dokupię gondolę do tego i właśnie sie zastanawiam bardzo nad tą micro albo na capazo.

reklama
EVE nie pomogę ci bo nie widziałam tej micro więc nie mogę się wypowiedzieć na jej tamat. Niby większa od transportera jest ta matrix ale to rozwiązanie gondolo-fotelik jakoś do mnie nie przemawia (choć nie wiem czy wiesz że w transporterze też można regulować oparcie i są pasy bezpieczeństwa). Zastanawia mnie tylko czy dzidzi nie będzie zimą zimno w tej szmatce???? ta capazo jest fajna - ale jej też nie było u mnie na sklepie jak oglądałam wózki (tak z miesiąc temu) no i do mojego ona nie pasuje więc problem z głowy :D

doe skąd taki piękny nabytek???
Z Allegro kochanie z allegro za całe 22,50 ;-) do tego jeszcze od tego sprzedawcy 2 rampersiki :tak: 9,99zł
o takie
2185542802
...
pokaże Wam jak "misiek" z tylu wygląda :)
2185535860
i jeszcze raz z przodu...bardzo sie na Misia ciesze...
2185535860_1

Ostatnia edycja:
DariaN - ja wątpię bym woziła w zimie w gondoli, Ada mi tylko 3,5 m-ca w gondoli wytrzymała:baffled: Micro nie ma regulowanego oparcia w zwiazku z funkcją składania włąśnie. Ale capazo i transporter mają napewno, dodatkowo mają taki pas biodrowy.

:) nie wiem, po co tu weszłam!:) tak wam teraz zazdroszczę:)ale postaniowienie to postanowienie!! Wybieram się na pierwsze zakupy po STUDNIÓWCE czyli według pregnology.com za 9 dni:)Nie mogę się doczekać, tym bardziej widząc w jakie cuda wy już zdążyłyście obkupić swoje maluszki. dam radę!!

Doe , dobrze że go zakupiłaś :) ciekawe jak moje ochraniacze na łóżeczko :dry: chyba muszę wejść na pocztę :-D bo jeszcze coś wygrałam i nie wiem o tym :-D

kocyk mnie zaczarował od samego wejścia do sklepu ;-) inne też śliczne były , ale ten był idealny dla mojej Miśki małej :-)

Doe świetny ten kombinezonik :)))
Mońcia kocyk też :)

Agucha możesz mi jeszcze raz podać linka do Twojego rogala? i jak? sprawdza się nadal? bo może te moje dolegliwości poranne to od złego spania jakoś, może się za abrzdo na brzuch przekładam? nie wiem. ale muszę mieć rogala.

Eve nie wiem jak dzidzia duża będzie ale gdyby ta gondola miała faktycznie takie wymiary to zbliżona byłaby do starego X-landera (74 cm). Moja kuzynka woziła synka w niej osiem miesięcy no ale to wszystko zależy od dzidzi jaka duża będzie :)
no nie wiem mój chciał koniecznie INGLESINA - CLASSICA w poznaniu kosztuje 1250 zł więc byłam w szoku no ale ten wózek to nie za bardzo do mnie pasuje - ale przy takim rozwiązaniu jak ty masz że kupiłaś spacerówkę i chciałaś głęboki na paskach to pewno za taką cenę bym się skusiła
InglesinaClassicaBalestrinog2012_Vernice.jpg

Dziewczyny mam prośbę, wiem, że niektóre z Was mają lub miały leżaczki z FP, niestety to forum jest tak rozległe, że nie potrafię znaleźć wpisów, możecie mi napisać który model macie?
Zastanawiamy się nad kupnem albo FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK T4145 (2192044386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo FISHER PRICE LEZACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518 (2179945542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w sumie to z opisów trudno wyczytać różnice...

reklama
Do góry