reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Aiwpa bo one są identyczne tylko kolor inny :-D nawet mi tak w sklepie powiedzieli ;-)

Ann ja mam tego rogala w żyrafki i to moja miłość! Nocy bez niego nie ma,.. Jest cudowny :-D także mogę polecić

Doe Ty to wymiatasz z zakupami :-D

A ja wózek mam wybrany, z łóżeczkiem to muszę wybrać z dwóch, ubranka już wszystkie mam tak więc już z górki uffff

A jaki termometr kupujecie? Ja się zastanawiam nad bezdotykowym Elektroniczny termometr do uch czoła 4w1 (2179960597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ma dużo funkcji hmm.. co myślicie?

hej!
Dawno temu pojawiłam się na tym forum, ale pech chciał, że zepsuł mi się mój komputer. Od tamtej pory miałam tylko możliwość czytania, toteż czytałam Wasze posty namiętnie (po prostu uwielbiam:-)), tyle się dowiedziałam, pośmiałam, porozczulałam, po prostu super jest to forum i Wy też:tak:. A teraz, kiedy mój małż wyjechał na wykopaliska, mam do dyspozycji jego komputer i mogę używać do woli:-D. Ale ad rem, bo to wątek zakupowy. Mam problem, zastanawiam się na łóżeczkiem firmy Klupś, a dokładnie Bartek II (wersja zamieniana na tapczanik). Czy któraś z Was miała lub chociaż słyszała opinie na temat tej firmy, a może i samego łóżeczka???? Przeszukałam mnóstwo for i innych stron, ale zdania są podzielone, dlatego też liczę na Was. Z góry dziękuję:-). Teraz, przynajmniej przez 2 tygodnie, mam nadzieję udzielać się częściej, cobyście i Wy mogły mnie lepiej poznać, bo ja już troszkę Was poznałam:-p.
pozdrawiam

aiwpa dokładnie zgadzam się z Darią że dla mnie one sa takie same tylko kolory inne

natkusia czyli polecasz tego rogala a jakie on ma wypełnienie?
edit: doczytałam ze granulat czyli takie kulki jakby w środku?

aiwpa dokładnie zgadzam się z Darią że dla mnie one sa takie same tylko kolory inne

natkusia czyli polecasz tego rogala a jakie on ma wypełnienie?
edit: doczytałam ze granulat czyli takie kulki jakby w środku?

Ale nie czuć tych kulek w dotyku.. Mi się z nim bardzo dobrze śpi i nie wyobrażam sobie go nie mieć
biggrin.gif
można się nim poowijać jak się chcę
wink2.gif
uwielbiam go do tego stopnia, że mój mąż jest trochę zazdrosny
laugh.gif
laugh.gif

hino chodzi Ci o te łóżeczko: LOZECZKO TAPCZANIK SAFARI KLUPS BARTEK SZUFLADA (2203212986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też się nad nim zastanawiam ale jakoś bardziej jestem za: Łóżeczko 140 X 70 CM Tapczanik + SZUFLADA Jardrew (2185359957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i na razie nie wiem.. A widziałaś to łóżeczko na żywo? Na pewno jestem przekonana do łóżeczka-tapczanik jest to bardzo fajna sprawa :-)

natkusia niestety, nie miałam możliwości obejrzenia tego łóżeczka, jedynie na stronach internetowych. Zastanawiam się nad nim, bo wizualnie mi się podoba, ale właśnie nie safari tylko zwykły teak, jest praktyczne:tak:, i w sklepie w którym się zaopatruję w malej mieścince mogą mi je sprowadzić za 330zł, więc cena zła nie jest, a w razie W zawsze mogę reklamować w sklepie. Chodzi mi głównie o wykonanie i solidność łóżeczka. Te łóżeczko, do którego linka podałaś też jest fajne, już wcześniej zwróciłam na nie uwagę, ale takich rzeczy ja na allegro nie lubię kupować, bo to trudno reklamować

Co do leżaczków-bujaczków optuję za fisher price i naprawdę tanio można na allegro wynaleźć (ten akurat wybiorę, bo ma biedronkę:-)): FISHER PRICE 3w1 Bujaczek Fotelik Lezaczek+KUBUŚ (2199154268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., w sklepach widziałam po 270, 300zł.

DariaN, ja chyba nie chcę takiego duzego wózka jednak. Zresztą szkoda kasy na te pół roku, to jednak 1200 zł. Jeśli już to jakiś używany roan wchodziłby w grę.

Ja mam taki termometr do ucha/czoła ale inny niż z linka i jest fajny.

reklama
hino No to jest właśnie to.. Ja muszę zdecydować które łóżeczko i pojedziemy go zobaczyć (bo jest taka możliwość) tylko że musimy jechać ok 100km ale nie chcę kupować kota w worku. A zależy mi na tym tapczaniku bo to jest bardzo dobra funkcja. Bardziej jestem przekonana do tego drugiego bo jest bardziej uniwersalne a łóżeczka z tymi żyrafkami jakoś mi się nie podobają..

A co do leżaczków to najlepszy jest ten leżaczek, który podajecie z FP :-) ja go nie kupuję bo mam dużo osób do prezentów więc ktoś nam go sprawi hehe ;-)

Eve a możesz linka podać do tego Twojego? Bo tyle tego, że nie umiem się zdecydować.. Dzięki :*

Do góry