reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN - stało się ,własnie kupiłam chalengera za 558 zł z przesyłką kol J 03. M strasznie nalegał, bo on miłośnik naszej carrery był:-D A gondolki capazo znalazłam na jane sklepie za 590 zł przecenione z 1100 zł. Ale jeszcze nie wiem czy chcę na tym stalezu mocowac gondolę.

DariaN - taki kolor typujesz?? Fajny jest, podoba mi się.

Ostatnia edycja:
reklama
DariaN - nie na all kupiłam. Mnie ten stelaz odpowiada, tzn sposób składania i siedzisko spacerówki jest super. Jedyna rzecz to kosz zakupowy jest inny niż w carrerze, ale nie wiem czy nie mam czasem go (jak mi wóżek ukradli to wyciągnęłam folię, która mam w domu, te poduszeczki na pasy i pod głowe, i pasy, normalnie wózek bez pasów mi ukradli. Mam też spiworek do niego, bo też wyciągnełam. No i włąśnie nie wiem czy tego kosza(wkładu też nie wyciągnęłam do prania)

eve no to super, tak ja typuję kolor buganvilla no ale chyba tylko spacerówkę bo podoba mi się czerwony fotelik i zielona gondola więc nie wiem czy nie kupię sobie każdego elementu w innym kolorze no ale to jeszcze mam czas
super ten kolorek bardzo mi się podoba wiesz właśnie jak wczoraj oglądałam te wózki to właśnie na ten kolor zwróciłam uwagę :)

Laseczki przyszły getry...obiecałam wiec od razu zdaję relacje...są zaje..te :rofl2: w ogóle te 3/4 wzięłam 3 kolory czarny, melanż i fioletowy - wszystkie super :-) fiolet jest bombowy, ciemniejszy jak na fotce - taka fajna śliwka. Co do jakości getrów są dobre, bo takie grubsze i nie widać było w czarnych getrach moich białych majtasów :rofl2: Co do długich też fajne ale już inny materiał taki bardziej "twardy" i nie tak elastyczny...melanż trochę ciasnawe-wiem że się rozciągną, ale i tak jestem zauroczona tymi 3/4-ogólnie POLECAM :tak:ja nie żałuje zakupu tym bardziej że cena jest na prawdę dobra
dubluje linki do aukcji :
CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY PANELEM dł.3/4 3XL (2187833082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-30% CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY PANELEM r.3XL (2179544652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kasiaa fajny wózio no i duża gondolka, ja niestety nie widziałam go jeszcze więc trudno mi się wypowiedzieć co i jak ale wizualnie spoko, a jak fotelik wypada w testach ???

DariaN wiesz że nie wiem, powiem Ci ze ja go też jeszcze nie widziałam na zywo, bo oglądanie wózków to dopiero gdzieś w czerwcu nas czeka. ale tak wizualnie to ten mi wpadł w oko

no bo taki fotelik chyba tylko żeby był bo firma to mi nic nie mówi no ale to już jest wszystko do sprawdzenia prawda :) ja ci odpowiada to jak najbardziej - gdzieś mi się widział jeszcze na czarnym stelażu - no ale to moje pewno osobiste zboczenie :)

reklama
Do góry