reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No no cudne zakupy !!! WSSZYSTKI E!! Mysza czekamy na fotki :)

Ja jeszcze ciuszków troszku muszę dokupić, ale nie dużo. Jakiś kocyk (bo mam jeden i śpiworek). I wszystko dla siebie do szpitala plus staniory i koszule ale to pod koniec w zależności jak urosnę duża hehe;) Te koszule do karmienia mają miejsce n brzuszek czy są normalne tylko mają cycuchy rozpinane?:) no i jeszcze z takich większych jak wózek, fotelik, wkład do pościeli, wanna ze stelażem, pampki i cała chemia i apteczka dla dzidzi...no troszkę jeszcze tego jest :) Pampki też, 3 paczki stykną na początek i do szpitala? te 2.4-5 kg kupujecie czy 3-6 kg?

U mnie też szlaban na ciuszki. Teściowa wczoraj przywiozła wielka torbę z lumpeksu z takimi większymi ciuchami od pół roku w górę więc jak coś będzie potrzebne to już mąż będzie latał.
Dla siebie jednorazowe majtki i podkłady mam, tylko nie wiem czy mi starczy. Gatek jest 5 i 10 podkładów.
Zostały mi niestety te droższe zakupy - wózek z fotelikiem, łóżeczko, wanienka, kosmetyki. I jako opcje mam jeszcze laktator w zestawie z butelkami i leżaczek albo matę. Niby tyle już mam a jescze tyle do kupienia.

ja już również mam zakaz zakupu ubranek, mniej więcej już sobie podzieliłam zakupy na kolejne wypłaty i w przyszłym kupuję wszystko co potrzebne do łóżeczka plus kilka kosmetyków, a dla siebie w maju wszystko plus wózek, bo jak to mawiają- nie znasz dnia ani godziny:-)

ja już również mam zakaz zakupu ubranek, mniej więcej już sobie podzieliłam zakupy na kolejne wypłaty i w przyszłym kupuję wszystko co potrzebne do łóżeczka plus kilka kosmetyków, a dla siebie w maju wszystko plus wózek, bo jak to mawiają- nie znasz dnia ani godziny:-)

dokładnie, ja w tym miesiącu jeszcze zakupuje kosmetykę, łóżeczko i pościele i takie dodatki w kwietniu dla siebie w maju :-)

a dzisiaj jeszcze zakupiłam naklejki na ścianę :-)

agucha ,żyrafka - suuper łowy:):)
znaczy teraz czas na zaopatrzanie się samych mamusiek:):) oj też tego trochę jest jak tak sobie popatrzyłam... ale cóż trzeba to trzeba:)

Wiecie co, ja chyba zmienię typ wózkowy. Po rozmowie z DariaN tak mnie jakoś tknęło :-)

Ja to tyle rzeczy musze kupić, bo i wyprawka nie skompletowana, ani nic higienicznego nie mam.

Ale Wy dziewczynki szalejecie, bardzo fajne ubranka kupiłyście :tak:

Róża, ja bym go chciała, ale M chce coś (stelaż) skałdanego w parasolkę:tak: Znalazła nowe gondole capazo za 590 zł. Tylko w jane sklepie, na all nie ma :/

reklama
Do góry