reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny super zakupki.....fajnie znać już płec..:)

Ja mam tu tylko 2 kartony ciuszków wiec z kazdej rozmiarówki po troszku:)
Ale dojedzie jeszcze 6kartonów plus nowe dokupie i tez sie pochwale:)

reklama
Kupiłam za 6 zl rampersik i obserwuje jeszcze 2 aukcje :) zobaczymy czy sie uda, jak co sie pochwale.
Chciałam dodać ze przesyłka z getrami dzisiaj została wysłana tylko jak dojdzie zaraz napiszę Wam co i jak :*
Rampek:
2191954888

Róża - zdaje się, ze stelaż wazy 8 kg (unlimit to następca nomada i można spacerówkę z obu kierunkach montować). Któ gondolę brałabyś pod uwagę: capazo, transporter czy micro??

Doe - rampersik słodziutki :tak:

Mnie się ta Capazo podobała , ale niestety nigdzie nie ma jej na żywo...ma fajną szerką godnolę (choć trochę mi się kształt nie podoba) no i jest lekki..ale chyba nie ma kół pompowanych i takie wąskie mi się wydają

reklama
widzę że coraz więcej zwolenników Jane :)
miło mi EVE że sięchoć troszkę przyczyniłam do wyboru.
Fakt stelaże jane są ciężkie nie da się ukryć,.
We wszystkich modelach jane siedzisko spacerówki jest przekładane stąd nazwa revers :)
Ja wybrałam ridera ze względu na jego małe rozmiary po złożeniu (już pisałam kiedyś że mam new beatla a tam żadko co wchodzi do bagażnika) no i samo składanie - nie mam zamiaru angażować w złożenie wózka czy rozłożenie całej rodzinki a że mojego nie ma to rider (ale myślę że wszystkie tak mają) jest składany jednym przyciskiem (próbowałam na sklepie).
Ja osobiście będę wybierała wersje z gondolą transporter i fotelikiem strata (niestety capazo nie pasuje do ridera).
a co do piankowych kół też nie byłam przekonana do nich - chciałam pompowane - ale przy zastosowaniu jane ridera z możliwością zmiany zawieszenia z twardego na miękkie jest mi to teraz bez znaczenia :)
no i tyle :)

EVE bardzo fajne ceny jane (zarówno wózków jak i fotelików) są na stronie www.cudownaplaneta.pl (unlimit za 1120 zł!!!!, chaallenger - tylko 650 zł!!!!, a rider 1550 - wersje spacerowe oczywiście).
A oto mój typ:8925439.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry