reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ania , pewnie że wystarczy :) chodzi o to w tym wszystkim żeby skórę zrobić dobrze nawilżoną i elastyczną , i tak jak mówi nadalka i justa jak będą miały wyjść to wyjdą ... nawet jak się będziemy smarować kremami dla bogów :tak:

ja sie smaruje i kremem na rozstępy i oliwką i co:szok: rozstępy wychodzą...moja ginka mi mówiła, że i tak wyjda bo mam do nich skłonności nawet jak schudłam przed ciążą to mi się pojawiły potem zeszły trochę a teraz znowu wychodzą...ale nie poddaję się i nadal smaruję :tak:

Eve no ty pisałaś, że jesteś /byłaś z tego wózka zadowolona. A cena nprawdę dobre a skoro macie dodatki no to się opłaca, ekonomicznie i wiesz już co kupujesz:)
Fajnie:)
Ja pewnie zostanę przy JEDO bo innych nie widziałam na żywo a w ciemno ciężko mi kupować.

miom zdaniem jak rozstępy mają wyjść to wyjdą i nawet krem za 1000zł nie pomoże, ja w 3mc miałam na plusie 1,5+ kg , a w ciągu 2 dni rozstępy wylazły mi na cały brzuch.. gdzie nie gdzie były aż czarne :baffled: więc myślę że jeśli nie ma się predyspozycji genetycznych do rozstępów to istnieje mały procent aby coś się pojawiło. Ale smarować się i tak nie zaszkodzi, jak nie mam kremu na rozstępy do smaruję się zwykłym balsamem, bo skóra czy tak czy tak musi być ciągle nawilżana a mi już rozstępów wystarczy :eek:

Ja na szczęście spory zapas skóry miałam jeszcze z okresu jak schudłam, teraz się tylko spowrotem napełnia i pewnie tylko dlatego mi nowe nie wychodzą.

twilight ja tak samo bzucho jak u nastolatki gładki (przynajmniej na razie przez zapas skóry)
ale uda i cycuchy to rozstępy mam ale to po mojej radykalnej diecie :) zobaczymy czy teraz też nie wyjdą

reklama
ja jako nastolatka dostałam rozstępó na udach i piersiach. Na brzuchu wyszły mi w pierwszej ciąży a smarowałam kremami 2 razy dziennie :-( poprostu mam skłonności do rozstępów i zande kremy nie uchronią przed tym.

stosowałam perfecta mama i pharmaceris

Do góry