reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Joasiah a co sie stalo? rozmyslilliscie sie??:( :-:)-:)-(

Pochwale sie naszymi zakupami:) T, zaszalal w H&M:) a ja w ciucholandzie bo bysmy zbankrutowali tym bardziej ze nasza nala dorosla corka ( 6 lat) ma jakas w szkole rywalizacje i sie z kolezankami w h&m ubieraja:) a dla niej to juz sa drozsze ciuszki:( DSC07367.jpgDSC07368.jpgDSC07369.jpgDSC07370.jpgDSC07367.jpgDSC07367.jpgDSC07372.jpgDSC07373.jpgOjej ojej ojej co z tym kompletem do kolosyki zaszalalam:)

reklama
kasia, fasolinka śliczne nabytki :)
EVE a czy ta gondola o której piszesz to pasuje też do jane ridera??
tak też zrobię z tymi pomiarami (jak mi nie odpowiedzą na maila) tylko że ja muszę pojechać do poznania bo u mnie jane to w życiu nie uświadczysz :)

Kasia, Fasolinka - super zakupy:):) u mnie na razie szlaban na jakiekolwiek nabytki dla malutkiej - nie mam gdzie tego trzymać . Więc czekamy na przeprowadzkę i wtedy będzie zakupów ciąg dalszy:):)jejjeje:):)

DariaN - chyba powinna pasować do każdego stalaża jane. Ale nie wiem czy w sklepie taki zestaw skompletują, czy nie lepiej u producenta zamawiać. Kurde, mam sentyment do jane, gdyby mi mojego nie ukradli dokupiłabym włąśnie tylko gondolkę bo miałam już samą spacerówkę i miałabym problem z głowy.

Eve, polecasz chyba w takim razie Jane? Mają lekki stelaż? Fajna jest oferta na wyprzedaż modelu Jane Nomad , stelaż mi się trochę nie podoba, ale już nie mogę być wybredna.

Najbardziej podoba mi się Maxi Cosi Mura 4, ale stelaż z kołami 11 kg (w innych piankowe 8,5-9,5). Sama się gryzę, czy to naprawdę robi taką różnicę, skoro wnoszę na raty. Mura ma fajną sporawą gondolkę z uchwytem no i ładna jest na mój gust :)

eve sprawdzałam i nie pasuje ta gondola do ridera :(
a z tego co wiem to obecnie w jane można dowolnie sobie zestaw zrobić (tzn, kupujesz wersję spacerową i dokupujesz co chcesz gondola micro lub transporter, fotelik strata lub tez drugi - przynajmniej w poznaniu tak jest)
Mi zależy na czarnym stelażu wózka więc kolory spacerówki jedynie są ograniczone bo siedziska nie można sobie zamienić na inny stelaż.

Róża - nomad jest to chyba największy wózek jane (nie mówię o jego nowym następcy unlimicie). Mimo piankowych kół jest świetny, spacerówka jest mega duża, spokojnie 3 latek się w niej mieści w zimowym wdzianku :tak: Szczególnie fajnie wyglądają te na czarnych stelazach :-) Ja ze swojego jane byłam zadowolona a miałam carrerę aniversario kolor air (taki niebieski). Na zdjęciach fajnie nie wygląda, ale na żywo był super, Ada jeździła w nim od 6 m-cy. Zaczęła w nim siadać, co w kubełkowej spacerówce miała uniemożliwione. Składał się w laskę, bez problemu zmieścił się w bagażaniku jak jechaliśmy na wakacje do Chorwacji. Tylko, że hamulce to była rzecz nieprzemyślana w tym wózku - psuły się i nie wiem czy wszystkie jane tak mają czy tylko ten model :baffled:

DariaN - to szkoda, ale jak Ci sie podoba ta transporter to nie ma sie nad czym zastanwiać :) Mój wózio tez był na czarnym stelażu

P1050037.jpg

Ostatnia edycja:
tu podają wymiary transportera Jane

Wymiary zewnętrzne: dł. 89 cm, szer. 44 cm, wys. 33.5 cm, wys. do rączki 62 cm,
Wymiary wewnętrzne: dł. 70 cm, szer. 30 cm, gł. min. 15 cm, wys. max 25

no tak mi się wydawało że ta gondolka to nie będzie miała 64 cm bo by w ogóle jej nie sprzedali :)
ja jeszcze próbuje się dla pewności dodzwonić do sklepu do poznania (jak na razie z Jane nie odpisali) żeby dokładnie mi zmierzyli
no ewentualnie jeszcze tak teraz myślę o JOOLZ DAY (gondola wewnątrz 80 cm tylko nie wiem jakie wymiary ma po złożeniu a na tym mi cholernie zależy).
Eve szkoda że ci zjuchcili wózeczek śliczny był - czarny stelaż jest meega dobry :) przynajmniej jak dla mnie :D

reklama
Do góry