reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

sól fizj. kupujesz w aptece, sa małe i duże ampułki, na początku lepsze małe. Używasz na wacik do mycia oczu i buzi. Tak nas uczyli w szkole rodzenia, używałam przez kilka mies.

reklama
z wozkami dokładnie.... teraz u mnie faza na mutsy 4rider na piankowych kołach. Gondola niby płaczą , że mała (74 cm). Mój wielki klasyk Peg Perego słynący z dużej gondoli miał...73 cm, jestem właśnie w szoku :)

Daria, oglądam ten wózek Jane właśnie, nie wiem czy to błąd w opisie sklepu, ale on ma gondolę dł. 64?? Jeśli tak, to musi być strasznie mała..

Róża zaraz to sprawdzam, ale ta gondolka wcale nie wydawała się być mała w porównaniu do ridera. No i mutsy taki strasznie duży był po złożeniu.
Jelsa śliczna ta koszula chyba sie skuszę.

Róża oto wymiary Wymiary wewnętrzne gondoli (dł. x szer. x wys): 64x30x21cm

ale coś mi się nie wydaje sprawdzę to jeszcze w sklepie bo przecież piszą że do 10 kg ta gondola a tu podająwymiary prawie noworodka :/

no i znalazłam na forum gazety wyborczej że gondola ma długość 89 cm. (jeszcze to potwierdzę i napiszę jak sie dowiem konkretnie)

Ostatnia edycja:
róża zadzwonię jutro do sklepu potwierdzić ile ma ta gondola bo na forum gazety wyborczej laska pisze że ma 89 cm w sklepie jakimś internetowym że 64 więc już sama nie wiem a na stronie jane żadnych informacji.
Zadzwonię dowiem się i ci napiszę.
cholera już się zdenerwowałam tymi wymiarami ale w sklepie wcale mała mi się nie wydawała ta gondola.

tu są dane agito http://www.agito.pl/gondola-jane-transporter-molten-red-3609-452348.html
pisałam jeszcze do jane o te wymiary zobaczymy czy odpowiedzą.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry