reklama
Daria ja polecam ta koszulkę do karmienia, kupilam trzy szt i jestem zadowolona z jakości:
DYSKRETNA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.M (2177231871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DYSKRETNA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.M (2177231871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DariaN
Fanka BB :)
z wozkami dokładnie.... teraz u mnie faza na mutsy 4rider na piankowych kołach. Gondola niby płaczą , że mała (74 cm). Mój wielki klasyk Peg Perego słynący z dużej gondoli miał...73 cm, jestem właśnie w szoku
Daria, oglądam ten wózek Jane właśnie, nie wiem czy to błąd w opisie sklepu, ale on ma gondolę dł. 64?? Jeśli tak, to musi być strasznie mała..
Daria ja polecam ta koszulkę do karmienia, kupilam trzy szt i jestem zadowolona z jakości:
Róża zaraz to sprawdzam, ale ta gondolka wcale nie wydawała się być mała w porównaniu do ridera. No i mutsy taki strasznie duży był po złożeniu.
Jelsa śliczna ta koszula chyba sie skuszę.
Róża oto wymiary Wymiary wewnętrzne gondoli (dł. x szer. x wys): 64x30x21cm
ale coś mi się nie wydaje sprawdzę to jeszcze w sklepie bo przecież piszą że do 10 kg ta gondola a tu podająwymiary prawie noworodka :/
no i znalazłam na forum gazety wyborczej że gondola ma długość 89 cm. (jeszcze to potwierdzę i napiszę jak sie dowiem konkretnie)
Ostatnia edycja:
DariaN
Fanka BB :)
róża zadzwonię jutro do sklepu potwierdzić ile ma ta gondola bo na forum gazety wyborczej laska pisze że ma 89 cm w sklepie jakimś internetowym że 64 więc już sama nie wiem a na stronie jane żadnych informacji.
Zadzwonię dowiem się i ci napiszę.
cholera już się zdenerwowałam tymi wymiarami ale w sklepie wcale mała mi się nie wydawała ta gondola.
tu są dane agito http://www.agito.pl/gondola-jane-transporter-molten-red-3609-452348.html
pisałam jeszcze do jane o te wymiary zobaczymy czy odpowiedzą.
Zadzwonię dowiem się i ci napiszę.
cholera już się zdenerwowałam tymi wymiarami ale w sklepie wcale mała mi się nie wydawała ta gondola.
tu są dane agito http://www.agito.pl/gondola-jane-transporter-molten-red-3609-452348.html
pisałam jeszcze do jane o te wymiary zobaczymy czy odpowiedzą.
Ostatnia edycja:
reklama