reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zazdroszczę Wam tych wszystkich zakupów, my na tą chwilę mamy jedynie wanienkę i skarpetki :)
Byliśmy już dwa razy oglądać wózki ale nie możemy podjąć decyzji a im więcej szukam w necie tym jestem głupsza...
W ten weekend w Katowicach są targi mama tata i ja więc może na nich coś znajdziemy. Obecnie mój typ to x-lander x-move tylko, że to nowość i cena wygórowana.
Z ubrankami poczekam, aż dostanę spadek po siostrzenicy męża. Wtedy będę wiedziała co muszę dokupić

reklama
Zazdroszczę Wam tych wszystkich zakupów, my na tą chwilę mamy jedynie wanienkę i skarpetki :)
Byliśmy już dwa razy oglądać wózki ale nie możemy podjąć decyzji a im więcej szukam w necie tym jestem głupsza...
W ten weekend w Katowicach są targi mama tata i ja więc może na nich coś znajdziemy. Obecnie mój typ to x-lander x-move tylko, że to nowość i cena wygórowana.
Z ubrankami poczekam, aż dostanę spadek po siostrzenicy męża. Wtedy będę wiedziała co muszę dokupić

Masz może jakiegoś linka na temat tych targów w Katowicach ?? :)

Mamcia, ja akurat przy Igusiu stosowałam Nivea S.O.S... ale wiesz z ttymi kosmetykami, chusteczkami to jedna wielka loteria.... nie wiadomo, jak zareaguje skóra :no::no:

Joasia :szok::szok: o żesz!!! ALe Cię wyrolowali!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kaliope,
czekamy na fotki :)

ooo i Róża wspomniała o soli fizjologicznej... ja też jej używałam...

cholera chciałam zrobić zamówienie na allegro na te rzeczy higieniczne i miałabym wszystko, co potrzebuję u jednego sprzedawcy, za wyjątkiem podkładów poporodowych bella :baffled: no i lipa...
wstrzymam się jeszcze ze 3 dni, może się pojawią, albo jeszcze coś mi przyjdzie do głowy, bo chcę wszystko za jednym razem kupić...
No i po podliczeniu 100 zł nie moje :-D

Bardzo Wam dziekuję za odpowiedzi :*

A jak to jest z ta solą fizjologiczną? W tym temacie jestem zielona... Jak się tego używa i ile proponujecie kupic, bo dzis chce zamawiać;-)

A to u tego naszego sprzedawcy były ta wielka paka z chusteczkami nawilżanymi?
No i co do tego pępuszka zamówić:-(

reklama
Do góry